Hazer Avcı, Carettalar’da

Hazer Avcı, Carettalar’da cukurovagazetesi.com

Mersin Büyükşehir Belediyesi (MSK) Erkek Basketbol Takımı, uzun forvet Hazer Avcı ile anlaşmaya vardı.


Haber- Mehmet Çetin

Geçen sezon Türkiye Erkekler Basketbol 1.Lig’de mücadele eden ve Süper Lig’in kapısından dönen MSK, yeni sezon için iddialı bir kadro ile gitmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz sezon Süper Lig hayaline ulaşamayan Carettalar, bu sezona şampiyonluk ile gitmeye hazırlanırken transfer politikalarını ise buna göre gerçekleştiriyor.

Hazer Avcı, MSK ile anlaştı

Bu kapsamda kadroda büyük bir yapılanmaya giden MSK, transfer hamlelerini ise peş peşe duyurdu. Carettların son transfer hamlesini ise Avcı oldu. Kulübün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Takımımız, uzun forvet Hazer Avcı ile anlaşmaya varmıştır” ifadeleri kullanıldı.

Uzun forvet pozisyonuna Avcı

36 yaşında olan ve uzun forvet pozisyonunda oynayan Hazer Avcı, 2 metre 6 cm’lik boyu ile parkede dikkat çekiyor. Son olarak Türkiye Erkekler Basketbol 1.Lig ekiplerinden OGM Ormanspor forması giyen Avcı, ligde 26 karşılaşmada forma şansı bulurken bu karşılaşmalarda 11,9 sayı ortalaması ile oynadı. OGM Ormanspor’la, Federasyon Kupası’nda da 3 karşılaşmaya çıkan Avcı, bu karşılaşmalarda ise 12 sayı ortalamasıyla oynadı.