ÇOCUK ATÖLYELERİ, YILSONU GÖSTERİSİ DÜZENLEDİ

 ÇOCUK ATÖLYELERİ, YILSONU GÖSTERİSİ DÜZENLEDİ cukurovagazetesi.com

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Mevlana Kadın ve Çocuk Atölyesi ve Atgirmez Kadın ve Çocuk Atölyesi öğrencileri, Kültürpark Etkinlik Merkezi’nde yılsonu etkinliği gerçekleştirdi.


Haber-Kader Çetintaş

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Atgirmez Kadın ve Çocuk Atölyesi ile Mevlana Kadın ve Çocuk Atölyesi, Yenişehir Kültürpark Etkinlik Merkezi’nde yılsonu gösterisi gerçekleştirdi.  Yaz tatili öncesi etkinlik merkezinde bir araya gelen çocuklar, hazırladıkları koreografileri sergileyerek, dans ettiler. Mersinden Kadın Kooperatifi Başkanı Meral Seçer de, etkinliğe katılarak öğrencilerle yılsonu heyecanı yaşadı.

Bütün yıl boyunca çocukların gelişimini önceleyen bilişsel, sosyal ve fiziksel çalışmaların yapıldığı 4-12 yaş grubunun olduğu çocuk atölyelerinde başarılı bir yıl geçiren çocuklar, etkinlikte dönem bitirme sertifikalarını da aldı.
 
"En güzeli çocuklar ile bir araya gelmek

 Mersinden Kadın Kooperatifi Başkanı Meral Seçer, “Hepimizin göz bebeği çocuklarımız, yıl boyunca atölyede etkinlik yaparak dönemlerini başarıyla tamamlandılar. Daha önce kadınlarımızla atölyelerdeki etkinliklerimizde bulmuştuk. Ama en güzeli çocuklar ile bir araya gelmek" ifadelerini kullandı.