Taraftarlar, Yeni MİY’in Şampiyonluğunu Kutladı

Taraftarlar, Yeni MİY’in Şampiyonluğunu Kutladı cukurovagazetesi.com

TFF 3.Lig 1.Grup’ta sezonu şampiyon olarak tamamlayan Yeni Mersin İdman Yurdu’nun (MİY) yarım kalan şampiyonluk kutlaması taraftarlar tarafından Mersin İdman Yurdu Meydanı’nda bir araya gelerek marşlar ve meşaleler eşliğinde kutladı.


Haber-Sami Şahin

TFF 3.Lig 1.Grup’ta mücadele eden Yeni MİY, ligin son maçında Yomraspor’u sahasında 5-1’lik skorla yenerek grubunu 68 puanla şampiyon olarak tamamlamıştı. TFF 3.Lig’i şampiyon olarak tamamlayarak, TFF 2.Lig’e çıkmaya hak kazanan kırmızı-lacivertli ekibin şampiyonluk sevinci ise yarıda kalmıştı. Yeni MİY Yönetimi, Mersin Şehir Stadyumu’nda yapılması planlanan şampiyonluk kutlamasının ertelendiğini duyurmuştu.

Pozcu’da bulunan Mersin İdman Yurdu Meydanı’na gelen Yeni MİY’e gönül vermiş taraftarlar şampiyonluğu doyasıya kutladı. Kırmızı Şeytanlar Taraftar Derneği Başkanı Murat Tanış tarafından Türkiye Futbol Federasyonun (TFF) 100.yılı sebebiyle özel hazırlanan şampiyonluk kupası teslim alındı. Meydanda büyük bir ilgi gören şampiyonluk kupası ile kırmızı-lacivertli ekibin taraftarları hatıra fotoğrafları çekildi. Meşaleler ve marşlar eşliğinde süren şampiyonluk sevinci, alanda doyasıya kutlandı.