Soğuksu, Yalova mağlubiyeti sonrasında play-off turlarını değerlendirdi

Soğuksu, Yalova mağlubiyeti sonrasında play-off turlarını değerlendirdi cukurovagazetesi.com

Türkiye Erkekler Basketbol 1.Lig Play-Off Yarı Final turunda Semt77 Yalovaspor’a elenerek play-off’ların dışında kalan Mersin Büyükşehir Belediyesi Basketbol Takımı’nın Başantrenörü Semih Soğuksu değerlendirmelerde bulundu.


Haber- Mehmet Çetin

Türkiye Erkekler Basketbol 1.Lig Play-Off Turu Yarı Final serisinin dördüncü maçında Yalovaspor’a 90-73 kaybeden Mersin Büyükşehir Belediyesi (MSK), seriyi 3-1 kaybederek play-off turlarına veda etti.  MSK’nın Süper Lig hayali ise başka sezona kaldı. Play-off’lara yarı finalde veda eden Mersin Büyükşehir Belediyesi Basketbol Takımı Başantrenörü Semih Soğuksu, sezonu ve play-off’ları değerlendirdi.

Semih Soğuksu yaptığı değerlendirmede şu ifadelere yer verdi, “Bizim için çok kötü oynadığımız, hem konsantrasyon hem de sertlik seviyesi olarak bu serinin çok altında geçirdiğimiz son iki maç oldu. Kazanmak için gerekli reaksiyonu gösteremedik. Topu paylaşamadık, doğru kararlar vermedik. Savunmada bir o kadar yumuşak oynadık. Yalovaspor turu geçmeyi hak etti. Sezon anlamında ise hedefimiz olan Süper Lig’e çıkma başarısını gösteremesek de, büyük bölümünü önde götürdüğümüz ligde sezon üçüncülüğü ve yarı final oynama dereceleri, geçen sezona oranla kıyaslama yapıldığı zaman iyi bir sezon geçirdiğimiz söyleyebilirim. Yönetimimizi, oyuncularımı, staffı tebrik ederim. Hepsi bu hedef için çok mücadele etti. Herkesin emeğine sağlık. En çok da bize hem tribünlerde hem şehirde hem de sosyal medyada sezon başsından sonuna kadar büyük destek olan taraftarlarımıza teşekkür ederim. Lige çıkma başarısının en çok onlar için istiyorduk ama maalesef bu sezon başarılı olamadık” dedi.