Yenişehir’in Ücretsiz KPSS Genel Tekrar Programı Kayıtları Başladı

Yenişehir’in Ücretsiz KPSS Genel Tekrar Programı Kayıtları Başladı cukurovagazetesi.com

Yenişehir Belediyesi’nin KPSS adaylarına yönelik ücretsiz genel tekrar programı 3-14 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek eğitimi için kayıtlar başladı.


Haber-Kader Çetintaş

Mersin Yenişehir Belediyesi’nin 23 Temmuz Pazar günü yapılacak PEGEM Akademi iş birliğiyle Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) için düzenlediği eğitim programında; Genel yetenek-genel kültür ve eğitim bilimleri alanlarında verilen Türkçe, tarih, coğrafya, vatandaşlık, gelişim psikolojisi, öğretim yöntem ve teknikleri, ölçme ve değerlendirme ile program geliştirme ve öğrenme stratejisi eğitimi ile adaylar sınav öncesi genel tekrar yapma fırsatı bulacak.

Eğitimlere katılmak isteyen adaylar, 0530 832 49 02 veya 0532 328 49 33 telefon numarasını arayarak kayıt yaptırabilecek. Ulaşım imkanı bulunmayan adaylar için PEGEM Akademi önünden eğitimlerin verileceği Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’ne servis hizmeti sağlayacak.

“Adayların yoğun bir ilgisi olduğunu gördük”

KPSS, gençlerimizin iş ve kariyer hedefi için çok önemli bir adım olduğunu söyleyen Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit; “ Biz de sınava hazırlık sürecinin son etabında KPSS adaylarımıza genel tekrar programı eğitimleriyle destek vereceğiz. Bu eğitimleri geçtiğimiz yıl da vermiştik. Adayların yoğun bir ilgisi olduğunu gördük. PEGEM Akademi’ye de iş birlikleri nedeniyle teşekkür ediyorum. Adaylarımızı eğitimlere katılmaya davet ediyorum. Şimdiden kendilerini tebrik ediyor, başarılar diliyorum.” diye konuştu.