Emekli Evi’nde Türk Sanat Müziği Konseri Düzenlendi

Emekli Evi’nde Türk Sanat Müziği Konseri Düzenlendi cukurovagazetesi.com

Yenişehir Emekli Evi’nde, Türk Sanat Müziği konseri düzenlendi.


Haber-Kader Çetintaş

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi’ne bağlı Yenişehir Emekli Evi’nde, Türk Sanat Müziği konseri gerçekleşti. Düzenlenen etkinlikte; Türk Sanat Müziği Topluluğu, zaman zaman duygusal, zaman zaman hareketli parçalarla, üyelerin keyifli vakit geçirmesini sağladı

“Avrupa ayarında etkinlikler yapılıyor”

Emekli Evi’nin hizmetlerinin, Avrupa’da yaş almışlara verilen hizmetler kadar güzel olduğunu ifade eden Emekli Öğretmen Mahmut Gedik;  “Çok güzel, Avrupa ayarında buluyorum. Ben defalarca Avrupa’ya gittim. Avrupalılar emeklilerine çok değer verirler. Onlar geziyor, eğleniyor, hafta sonları aynen böyle müzik yapıyorlar, tiyatrolar, geziler düzenliyorlar. Buradaki etkinlikler de çok güzel. Avrupa ayarında bir etkinlik olarak görüyorum” dedi.

“Burada bütün imkanlar sunuluyor”

Emekli Evi’ne gelmediğinde sıkıldığını söyleyen Muazzez Gönül Taş; “Hep gelip gidiyoruz. Burada bütün imkanlar sunuluyor. Öyle bir alıştık ki, kendi evimiz gibi. Gelmediğimizde üzülüyoruz, arıyoruz. Buraya gelmediğim zamanlar evde oturuyordum.  Burada tanıdık çevremiz oldu. Bize bu imkanları sunan Vahap Başkanımıza da çok teşekkür ederiz. Burada çalışanlara da çok teşekkürler. Bize çok iyi davranıyorlar. Bir dediğimiz iki olmuyor” ifadelerini kullandı.