Başarır, “Nureddin Nebati, o halde hodri meydan’”

Başarır, “Nureddin Nebati, o halde hodri meydan’” cukurovagazetesi.com

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, sosyal medya hesabından kendisine yönelik paylaşımlarda bulunan Mersin Milletvekili seçilen Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’ye çağrıda bulundu. Başarır, yayınladığı videoda Bakan Nebati’ye, “Demişsin ya ‘tartışma üslubu’, haydi Nebati cesaretin varsa hemen, 3 saat içinde istediğin yere geleceğim. İstediğin yere, Ankara, Mersin ya da Şanlıurfa. Buyurun” dedi


Haber-Kader Çetintaş

Seçimlerde Mersin Milletvekili seçilen Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin, sosyal medya hesaplarından CHP’li Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır ile ilgili yaptığı paylaşımlara Başarır’dan jet hızı ile cevap geldi. Başarır, yayınladığı video ile Nebati’ye, “haydi Nebati cesaretin varsa hemen, 3 saat içinde istediğin yere geleceğim” ifadelerine yer verdi.

Başarır, “Tweet atarak değil konuşarak-tartışarak”

Twitter hesabından ‘Nureddin Nebati, o halde hodri meydan’ başlığı ile bir video paylaşan Başarır, şunları söyledi, “Tartışma adabı, birlikte tartışarak konuşmaktan bahsetmişsiniz. Çok güzel ama genel başkanınız böyle bir durumu asla kabul etmedi, Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun karşısına çıkmadı. Ama siz tartışma adabı dediğinize göre demek ki böyle bir cesaretiniz var. Bakın ben şu anda sandık güvenliği için memleketiniz Şanlıurfa’ya gidiyorum ama hemen dönebilirim; Mersin’e gelebilirim, Ankara’ya gelebilirim ya da siz Şanlıurfa’ya gelebilirsiniz. Gelin, karşılıklı tartışalım. Mersin’i tartışalım, ekonomiyi tartışalım, yoksulluğu tartışalım, gençleri tartışalım. Neyi doğru neyi yanlış yapmışsın tartışalım. Bakalım ortaya koyduğunuz eserleri, ülkenin durumunu siz anlatın ben anlatayım; Mersin ve Türkiye karar versin. Hemen bugün, tweet atarak değil konuşarak-tartışarak. Demişsin ya ‘tartışma üslubu’, haydi Nebati cesaretin varsa hemen, 3 saat içinde istediğin yere geleceğim. İstediğin yere, Ankara, Mersin ya da Şanlıurfa. Buyurun” dedi.