Süper Amatör’de play-off final heyecanı

Süper Amatör’de play-off final heyecanı cukurovagazetesi.com

Mersin Süper Amatör Lig Play-Off turları sonucunda 23’er puanla zirveyi paylaşan iki ekip Mersin Camspor ve Erdemli Belediyespor, yarın final maçına çıkacak. Dev karşılaşmada kazanan takım Bölgesel Amatör Lig’e çıkmaya hak kazanacak.


Haber-Sami Şahin 

Mersin Süper Amatör Lig Play-Off turunda bugün final heyecanı yaşanıyor. Play-off turları sonucunda aynı puana sahip iki ekip Mersin Camspor ve Erdemli Belediyespor arasında bir karşılaşma daha oynanacak.

Kazanan Bölgesel Amatör Lig’e çıkacak

Erdemli Belediyespor, play-off turunda çıktığı 10 karşılaşmada 7 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 23 puan topladı. Mersin Camspor da play-off turlarında çıktığı karşılaşmalarda 7 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyetle oynadı ve o da, 23 puan topladı. Play-off turlarında iki takımın da aldığı birer mağlubiyeti birbirlerine karşı yaşadılar. Play-off turları sonuncunda iki ekibin de puanlarının eşit olmasından dolayı üst lige çıkacak takımın belirlenmesi için final karşılaşmasına gidildi. Yarın, Mersin Şehir Stadyumu’nda oynanacak play-off final karşılaşmasının başlama düdüğü saat 16.00’da çalacak ve kazanan takım Bölgesel Amatör Lig’e çıkmaya hak kazanacak.