Muzaffer Tozlu 3.Lig’de Takımın Başında Olacak

Muzaffer Tozlu 3.Lig’de Takımın Başında Olacak cukurovagazetesi.com

Silifke Belediyspor’u Bölgesel Amatör Lig’de şampiyon yapan ve TFF 3.Lig’e taşıyan teknik direktör Muzaffer Tozlu, 3.Lig’de de takımın başında olacak.


Haber- Sami Şahin

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Bölgesel Amatör (BAL) Lig 7.Grup play-off final karşılaşmasında Silifke Belediyespor, Viranşehir Belediyespor’u penaltı vuruşları sonucunda 12-11’lik skorla yenerek şampiyon olmuş ve TFF 3.Lig’e çıkmaya hak kazanmıştı.

3.Lig hazırlıkları başladı

Kırmızı-mavili ekip önümüzdeki sezon 3.Lig’de mücadele edecek. Bu yüzden hazırlıklarını sürdüren ve 3.Lig için iddialı bir şekilde hazırlanan Silifke Belediyespor, ilk adım olarak takımı üst lige taşıyan teknik direktör ve ekibi ile yola devam diyerek yeni anlaşma imzaladı.

Altunok, “Teknik ekibimize başarılar dileriz”

Tozlu ile yeniden anlaştıklarını duyuran Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok’un yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi, “2023-2024 futbol sezonunda TFF 3.Lig’de mücadele edecek olan kulübümüz, Süper Amatör Lig’de ve Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluklar yaşatan hocamız, Muzaffer Tozlu ile yeniden anlaşmış olup yardımcılıkların Burhan Baygın, Mehmet Şıralı ve Kaleci Antrenörü Kadir Tulgar yapacaklardır. Şehrimize ve Silifkeli sporseverlere hayırlı olmasını diler, teknik direktörümüz Muzaffer Tozlu ve teknik ekibimize başarılar dileriz” dedi.