Yeni MİY, şampiyonluk şansını geri çevirdi

Yeni MİY, şampiyonluk şansını geri çevirdi cukurovagazetesi.com

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3.Lig 1.Grup’ta mücadele eden Yeni Mersin İdman Yurdu (MİY), bugün deplasmanda Kelkit Belediye Spor’a konuk oldu. İlk yarısı ve ikinci yarısı 0-0 eşitlik ile tamamlanan karşılaşmada kırmızı-lacivertliler, Belediye Kütahyaspor’un mağlup olduğu haftada şampiyonluk şansını geri çevirerek son haftaya bıraktı.


Haber- Fırat Tatlı

TFF 3.Lig 1.Grup’ta mücadele eden ve haftalardır zirve koltuğunun sahibi olan Yeni Mersin İdman Yurdu, bugün deplasmanda Kelkit Belediye Spor’a konuk oldu. Şampiyonluk yolunda kritik öneme sahip Kelkit Belediye Spor- Yeni Mersin İdman Yurdu maçı bugün Gümüşhane’de Kelkit İlçe Stadyumu’nda saat 15.00’da başladı. Karşılaşmada ilk yarı ve ikinci yarıda da iki ekip de topu ağlar ile buluşturamadı ve maç başladığı gibi 0-0 berabere tamamlandı. Yeni MİY karşılaşmada 1 puana razı olurken ligde puanı 65’e çıkartarak şampiyonluk şansını son haftaya bıraktı.

Kırmızı-lacivertliler şampiyonluğu son haftaya bıraktı

Bugün oynan karşılaşmada Yeni MİY, şampiyonluk şansını geri çevirdi. Ligde zirvenin yakın takipçisi olan ve 2 puan farkla kırmızı-lacivertlilerin hemen arkasında bulunan Belediye Kütahyaspor, Karşıyaka’ya konuk oldu. Kütahyaspor karşılaşmadan 2-1 mağlup ayrılınca gözler bir anda Yeni MİY’e döndü. Yeni MİY, Kelkit karşısında aradığı golü bir türlü bulamayınca şampiyonluk şansını son haftaya bıraktı. Kırmızı-lacivertliler ligin son karşılaşmasında evinde Yomraspor ile şampiyonluk için sahaya çıkacak.