MSK, Lig Sonuncu Karşısında Şeytanın Bacağını Kırmak İstiyor

MSK, Lig Sonuncu Karşısında Şeytanın Bacağını Kırmak İstiyor cukurovagazetesi.com

Türkiye Erkekler Basketbol 1.Lig’de mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyesi (MSK), ligin 27.haftasında sahasında HDI Sigorta Antalya Güneşi’ni konuk edecek. MSK, ligin son 4 maçında galibiyeti unuturken şampiyonluk iddiasında da havlu attı. Bu hafta ligin son sırasında bulunan Antalya Güneşi’ni konuk edecek MSK, rakibi karşısında kazanarak şeytanın bacağını bu hafta kırmak ve 4 haftalık mağlubiyet serisine son vermek istiyor.


Haber- Sami Şahin

Türkiye Erkekler Basketbol 1.Lig’de mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyesi, lig yarışında peş peşe aldığı 4 mağlubiyetle büyük bir hayal kırıklığı yaratmıştı. Sezon başında lige şampiyonluk parolası ile başlayan ve bir dönem ligde zirve koltuğuna da oturan MSK, zirvede tutunamadı.

MSK galibiyeti unuttu

Ligin son 4 haftasında çıktığı maçların tamamında yenilenen carettalar, bu maçlarda rakiplerine karşı varlık bile göstermedi. Sırası ile Final Spor’a sahasında, Yılyak Samsunspor’a deplasmanda, evinde Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’a 1 sayı farkla yenilen ve en son konuk olduğu Sigortam.Net’e de kaybeden carettalar zirve yarışının dışında kaldı.

 Carettalar ligde üçüncü sırada

Erkekler 1.Lig’de 26 hafta sonunda 19 galibiyet ve 7 mağlubiyet oynayan MSK, topladığı 45 puanla 3.sırada yer alıyor. Ligin zirvesinde Çağdaş Bodrum Spor Kulübü 49 puanla otururken, ikinci sırada ise 47 puanla Yılyak Samsunspor bulunuyor.

MSK lig sonuncu karşısında galibiyet arayacak

Ligde son 4 haftaya girilirken şampiyonluk için iddiasını bırakan MSK’da hedef ise kalan maçları kazanarak play-off turlarına avantajlı gitmek. Carettalar, yarın sahasında HDI Sigorta Antalya Güneşi’ni konuk edecek. Antalya Güneşi ligin son sırasında bulunurken bu sezon sadece 2 maçta galip gelebildi. MSK, kağıt üzerinde zayıf rakibi karşısında bu hafta galip gelerek 4 haftalık mağlubiyet serisine son vermenin hesaplarını yapıyor.