Karaduvar Sahili’nde Park ve Yeşil Alanlar Yenileniyor

Karaduvar Sahili’nde Park ve Yeşil Alanlar Yenileniyor cukurovagazetesi.com

Akdeniz Belediyesi Karaduvar Mahallesi’ndeki denizin hemen kenarında, 18 dönümlük alana sahip park ve yeşil alanda yenileme çalışmalarını sürdürüyor.


Haber-Sinem Erkiz

Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin çalışma yaptığı, yaklaşık 18 dönüm alan üzerinde alana sahip bölgede, bin metrekare genişliğinde bir meydan, 4 kilometre uzunluğunda yürüyüş yolu ile vatandaşlar için sahile giriş yeri gerçekleştirildi.

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, memnuniyetini dile getirerek; “Vatandaşlarımızın bir hayalini daha gerçeğe dönüştürüyoruz. Bir tarafımız deniz, diğer tarafımız park ve yeşil alan. Başta Karaduvarlılar olmak üzere Akdenizli vatandaşlarımızın bir hayalini daha gerçeğe dönüştürüyoruz. Parkımızın, Adnan Menderes Bulvarı’na alternatif bir yer olacağına da inanıyorum. Tabi sadece Karaduvarlıların değil, tüm Mersinlilerin, çocuklarıyla birlikte gelip dinlenebileceği, eğlenip denizin keyfini sürebilecekleri, balık avlayıp piknik yapabilecekleri bir yeşil alanı ilçemize ve vatandaşlarımıza kazandıracağız” dedi.