TİY’den Tepki Çeken Siyasi Paylaşım

TİY’den Tepki Çeken Siyasi Paylaşım cukurovagazetesi.com

TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu (TİY) soysal medya hesaplarından tepki çeken bir paylaşım yaptı. TİY Yönetim Kurulu Başkanı Cem Kavalcı imzası ile yapılan paylaşımda 14 Mayıs tarihinde yapılacak seçimlerde milletvekilliği seçimleri için taraftarlara çağrı yapılarak şu ifadelere yer verildi, “Oy kullanırken kimin yanımızda olduğunu kimin olmadığını ve nasıl yalnızlaştırıldığımızı hatırlayıp oy kullanın. Oyunuzu Tarsus İdman Yurdu’muzun menfaatleri doğrultusunda kullanın” açıklaması yapıldı.


Haber- Mehmet Çetin 

TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden ve ligde kabus gibi bir sezon geçiren TİY’de dikkat çeken paylaşım yapıldı. TİY, sosyal medya hesaplarından Kulüp Başkanı Cem Kavalcı imzasıyla yapılan paylaşımda 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde taraftarlara çağrı yaparak oy için gelecek siyasilere oy vermemeleri için çağrı yapıldı.

Kavalcı, “Oyunuzu Tarsus İdman Yurdu’muzun menfaatleri doğrultusunda kullanın”

Yapılan açıklamada Tarsus İdman Yurdu taraftarlarına seslenilerek, çok önemli bir seçim sürecinde olunduğu belirtilerek şöyle devam edildi, “Ülkemiz için önem taşıyan ve ülkemizin geleceği anlamında önem teşkil eden bir seçim. Bu süreçte unutulmamalıdır ki her bir bireyin oyu çok önemlidir. Bizlerde bunu bilerek siz kıymetli taraftarlarımıza bir çağrıda bulunmak istiyoruz. Cumhurbaşkanlığı seçimi hariç, milletvekilliği seçiminde oy kullanırken kimin yanımızda olduğunu kimin olmadığını ve nasıl yalnızlaştırıldığımızı hatırlayıp oy kullanın. Bu takım kendi kendine bu hale gelmedi. Bu takım bu hale getirildi. Zorlu süreçler yaşadık ve yaşamaya devam ediyoruz. Başarı varken protokolde yer ayırtan insanlar şu anda Tarsus İdman Yurdu’muza kulak tıkamış durumda. Bizlerde onların sözde “vaatlerine” kanmayalım. Önümüzdeki süreçte yanımızda olanlar olursa elbette bunu kamuoyuna duyuracağız fakat şu an Tarsus İdman Yurdu’muz yapayalnız bırakılmıştır. Sizlerde bunu bilerek sandığa gidin ve oyunuzu Tarsus İdman Yurdu’muzun menfaatleri doğrultusunda kullanın” ifadeleri yer aldı.

Futbola siyaset mi bulaştı?

Kulübün resmi hesaplarından yapılan açıklama sonrasında bazı taraftarlar tepki gösterdi. Profesyonel bir futbol kulübünün hesapların siyasi bir içerik paylaşmanın yanılış olduğunu belirten taraftarlar, kulüp başkanın futbola siyaset bulaştırmakla eleştirdi.