ÇBK, Final-Four’a hazır

ÇBK, Final-Four’a hazır cukurovagazetesi.com

Euroleague Women’da, Final-Four’a kalarak Mersin’i gururlandıran Çukurova Basketbol (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi, Cuma günü USK Prag (K) ile karşılaşacak ve finalle çıkmak için ter dökecek.


Haber- Sami Şahin

Avrupa’da kadın basketbolunun en prestijli kupası olan Euroleague Women’da Final-Four’a kalarak büyük bir başarıya imza atan Çukurova Basketbol, Prag’da oynanacak finaller için Mersin’de süren çalışmalarını tamamladı.

ÇBK, Cuma günü parkeye çıkıyor

Euroleague Women’da Final-Four’da, yarı final karşılaşması kapsamında turuncu-lacivertli ekip Çek ekibi USK Prag’la (K) oynayacak ve final için ter dökecek. Cuma günü Kralovka Arena’da oynanacak karşılaşmada, Mersin ekibi Prag’ı geçmesi durumunda, diğer yarı final karşılaşması olan Fenerbahçe-Schio karşılaşmasının galibi ile Pazar günü final maçına çıkacak. Yarı finallerde, iki temsilcimizin kazanması durumun da ise Euroleague Women, Türk finaline sahne olacak.

Maç için dev ekran hazırlanıyor

Tarihi karşılaşma önesin de Yenişehir Belediyesi, Mersin halkı için dev ekran kurmaya hazırlanıyor. Pozcu’da Marina AVM önünde kurulacak dev ekranlar ile taraftarlar maçı izleyebilecek. Yenişehir Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımlarda, “Haydi Mersin, tek yürek olma zamanı” diyerek, Mersin halkını kurulacak dev ekranlar ile maçı izlemeye davet etti.