Tek listeli seçimde, Cem Kavalcı yeniden başkanlığa geldi

Tek listeli seçimde, Cem Kavalcı yeniden başkanlığa geldi cukurovagazetesi.com

TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu (TİY), Seçimli Olağanüstü Genel Kurul’a gitti. Tek liste ile gidilen seçimde mevcut başkan Cem Kavalcı tekrardan seçimi kazandı.


Haber- Mehmet Çetin 

TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden ve bu sezon ligde yaşadığı ekonomik sorunlar nedeni ile kapanmanın eşiğine gelen Tarsus İdman Yurdu’nda Seçimli Olağanüstü Genel Kurul gerçekleşti. Tek liste ile gidilen seçimde mevcut başkan Cem Kavalcı’nın listesi yeniden yönetim kurulu başkanlığına geldi.

Kavalcı, yeniden kazandı

Seçimli Olağanüstü Genel Kurul, sonrasında kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi,“Zorlu süreçlerden geçen camiamız yönetimi güçlendirmek adına, Tarsus İdman Yurdu Olağanüstü Genel Kurul Seçimi Toplantısı’nda seçime tek liste ile girilmiştir. Seçime kulüp başkanımız Cem Kavalcı yeniden aday olmuş ve yeni oluşturulan yönetim kurulu ile seçimi kazanmıştır. Görev dağılımı yapılacak ilk toplantı ile belirlenip paylaşılacaktır. Gerçekleştirilen seçimin başta kulübümüze olmak üzere, yönetim kuruluna hayırlı olmasını diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

TİY’in Asil Yönetim Kurulu Listesi

Seçim sonrasında Tarsus İdman Yurdu Asil Yönetim Kurulu listesi ise şu şekilde paylaşıldı, “Cem Kavalcı, Enver Ali Altun, Gökhan Tanrıverdi, Yakup Eryiğit, Aziz Balyemez, Murat Karaburç, Mehmet Eryiğit, Orhan Taşkal, Gültekin Yanarsönmez, İbrahim Halil Küçükoğlu, Gökhan Ender, Muhittin Çağrı Yazlık, Zülfikar Polat, Serkan Yıldırım, Cem Erpehlivan”