MSK, kritik virajda

MSK, kritik virajda cukurovagazetesi.com

Misli.com Türkiye Erkekler Basketbol 1.Lig’de mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyesi Basketbol Takımı (MSK), yarın ligin 24.hafta karşılaşması kapsamında Yılyak Samsunspor’a konuk olacak. Carettalar, zorlu deplasmanda galip gelerek şampiyonluk yolunda iddiasını sürdürmenin hesaplarını yapıyor.


Haber: Mehmet Çetin 

Misli.com Türkiye Erkekler Basketbol 1.Lig’de şampiyonluk mücadele veren MSK, ligde24.hafta karşılaşması kapsamında ligin güçlü ekiplerinden Yılyak Samsunspor’a konuk olacak.

Zorlu karşılaşma

Ligde şampiyonluk mücadelesi veren carettalar, geçen hafta kendi evinde ağırladığı Final Spor’a, karşılaşmayı son çeyrekte vermiş ve maçtan 82-72’lik skorla mağlup ayrılmıştı. MSK, sahasında aldığı bu mağlubiyetle şampiyonluk yolunda ciddi yara almıştı. Carettalar, ligde 23.hafta sonunda 19 galibiyet ve 4 mağlubiyetle, topladığı 42 puanla 2.sırada yer alıyor. MSK’ın hemen önünde zirve koltuğunda ise Çağdaş Bodrum Spor, 43 puanla oturuyor. Yarın konuk olacağı Yılyak Samsunspor ise carettaların hemen arkasında 41 puanla 3.sırada bulunuyor ve şampiyonluğun güçlü adayları arasında yer alıyor. Üst sırayı yakından ilgilendiren karşılaşmada Mersin ekibi, haftayı kayıpsız geçmek istiyor.

Lig’de son viraj

Misli.com Türkiye Erkekler Basketbol 1.Lig’de son 7 haftaya girilirken bu sezona şampiyonluk parolası ile başlayan MSK, yarın oynayacağı Yılyak Samsunspor karşısında geçen haftanın telafisini arayacak. Carettalar kalan haftalarda kazanarak sezonu şampiyon olarak tamamlamak ve Türkiye Basketbol Süper Ligi’ne çıkmak istiyor. Carettalar, yarın oynayacağı zorlu karşılaşma, Samsun’da Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu’nda saat 20.00’de oynanacak.