MSK, Yılyak Samsunspor’a konuk olacak

MSK, Yılyak Samsunspor’a konuk olacak cukurovagazetesi.com

Misli.com Türkiye Erkekler Basketbol 1.Lig’de mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyesi Basketbol Takımı (MSK), geçen hafta Final Spor karşısında aldığı 82-74’lük mağlubiyetle ligde ağır yara almıştı. Carettalar Cuma günü ligin 24.hafta karşılaşması kapsamında oynayacağı Yılyak Samsunspor karşısında telafi arayarak şampiyonluk yolunda iddiasını sürdürmenin hesaplarını yapıyor.


 

Haber: Kader Çetintaş

Misli.com Türkiye Erkekler Basketbol 1.Lig’de şampiyonluk mücadele veren MSK, ligin 24.hafta karşılaşması kapsamında sahasında ligin güçlü ekiplerinden Yılyak Samsunspor’a konuk olacak.

MSK, telafi arıyor

MSK, önceki hafta kendi evinde Final Spor ile oynamış ve önde götürdüğü karşılaşmayı son çeyrekte rakibine vererek sahadan 82-72’lik skorla mağlup ayrılan taraf olmuştu. MSK bu mağlubiyetle ligde 4.mağlubiyetini almış ve şampiyonluk yolunda yara almıştı. Carettalar, ligde 23.hafta sonunda 19 galibiyet ve 4 mağlubiyetle oynadı ve 42 puanla 2.sırada yer aldı. Zirve koltuğunda ise Çağdaş Bodrum Spor 43 puanla oturuyor.

Ligde son viraj

Misli.com Türkiye Erkekler Basketbol 1.Lig’de son 7 haftaya girilirken şampiyonluğun en iddialı ekiplerinden MSK, kalan haftalarda hata yapmayarak sezonu şampiyon olarak tamamlamanın hesaplarını yapıyor. MSK’nın, Cuma günü oynayacağı zorlu karşılaşma, Samsun’da Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu’nda saat 20.00’de oynanacak.