TİY, kalecisiz kaldı

TİY, kalecisiz kaldı cukurovagazetesi.com

TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu (TİY), hafta sonu sahasında konuk ettiği Batman Petrolspor karşılaşmasında kalecisi Mert Can Salık’ın sakatlık şokunu yaşıyor. Kulüpten yapılan açıklamada Salık’ın sezonun kapattığı belirtilirken, sarı lacivertlilerin diğer bir kalecisi olan Muhammed Sedat Küçükoğlu’nun da sakat olmasından dolayı TİY’in elinde kalede oynatabileceği oyuncu kalmadı.


Haber-MEHMET ÇETİN

TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu, ligde kara günler geçirmeye devam ediyor. Ekonomik durumlardan dolayı elindeki tüm oyuncuları kaybeden ve ligin ikinci devresine tamamı alt yapı oyuncuları ile çıkıyor.  TİY, ligin ikinci devresinde genç oyuncular ile çıktığı maçlarda 10 maçta mağlubiyet alırken sadece 1 beraberlik ala bildi. TİY, bu süreçte kalesinde 57 gol görürken rakip fileleri 6 defa havalandırdı. TİY’de bu sezon sorunlar bitmezken bunların içerisine yeni bir tane daha eklendi.

Mert Can Salık, sezonu kapattı

TİY, Pazar günü sahasında Batman Petrolspor’u ağırladı. Sarı-lacivertli ekip sahadan 4-0 mağlup ayrılırken aynı zamanda kalecisinden de oldu. TİY’in kalecisi Mert Can Salık, maçta 19.dakikada sakatlanarak oyundan çıkmak durumunda kaldı. Karşılaşma sonrasında kaleci Salık’ın sağlık durumu ile ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi, “Bugün oynanan Batman Petrolspor maçında sağ ayak tendonunda sakatlık yaşayan kalecimiz Mert Can Salık sezonu kapatmıştır. Geçtiğimiz haftalarda yine sakatlık yaşayan ve dizinden ameliyat olan diğer kalecimiz Muhammed Sedat Küçükoğlu’nun ardından elimizdeki son kalecimiz, kaptanımız Mert Can Salık’ta sakatlık yaşamıştır. Kendisine acil şifalar diliyor ve bir an evvel sahalara dönmesini temenni ediyoruz” ifadelerine yer verildi.