TİY, BATMAN KARŞISINDA KAYBETTİ

TİY, BATMAN KARŞISINDA KAYBETTİ cukurovagazetesi.com

TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu (TİY) sahasında ağırladığı Batman Petrolspor karşısında 4-0’lık skorla mağlup oldu.


Haber-MEHMET ÇETİN

TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu, ligde kötü gidişini sürdürüyor. Ekonomik olarak zor bir sezon geçiren ve kapanmanın eşiğine gelen sarı-lacivertli ekip, ligin ikinci yarısında alt yapı oyuncuları ile mücadelesini sürdürüyor.

TİY, yine kaybetti

2.Lig’de küme düşme potasına demir atan TİY, bu hafta ligin 30.hafta karşılaşması kapsamında sahasında Batman Petrolspor’u ağırladı. Pazar günü, Tarsus İlçe Stadyumu’nda oynanan karşılaşma saat 15.00’te başladı. Karşılaşmanın 19.dakikasında kaleci Mert Can Salık, yaşadığı sakatlık yüzünden oyundan çıkmak zorunda kaldı. Yedek kulübesinde de kalecisi olmayan TİY, maça forvet oyuncu İsmail Çetiner’i alarak kaleyi ona emanet etti. Maçın 33.dakikasında Batman Petrolspor’dan Ozan Karabacak karşılaşmanın gol perdesini açtı ve takımını öne geçirdi (1-0). 37.dakikada Fatih Gök skoru 2-0’a taşıdı. İlk yarının sonuna doğru ise 41.dakikada Hüseyin Çolak, skoru 3-0’a taşıdı ve Batman Petrolspor soyunma odasına avantajlı giden taraf oldu.  Devre arasından sonra karşılaşmada 61.dakikada Fatih Gök kendisinin 2’nci, takımın 4.golünü attı (4-0). 90 dakikada başka olmadı ve TİY, karşılaşmadan 4-0 mağlup ayrılan taraf oldu.

TİY, dibe demir attı

Sarı-lacivertli ekip bu sonuçla ligde bu sezon 14.mağlubiyetini aldı. TİY, topladığı 21 puanla ligde 17.sırada küme düşme potasında yer alıyor. Tarsus ekibi ligin 31.hafta karşılaşması kapsamında, ligin zirve koltuğunda oturan Çorum FK ile karşılaşacak.