Kırmızı-lacivertlilerin zorlu konuğu Belediye Derincespor

Kırmızı-lacivertlilerin zorlu konuğu Belediye Derincespor cukurovagazetesi.com

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Exenpay Yeni Mersin İdman Yurdu (MİY), bugün Belediye Derincespor’u sahasında konuk edecek. Kırmız-lacivertliler lig yarışının güçlü ekiplerinden Belediye Derincespor karşında kazanarak son haftalar öncesinde hata yapmak istemiyor.


Haber- Fırat Tatlı

TFF 3.Lig 1.Grup’ta mücadele eden Yeni MİY, ligde 26.hafta karşılaşması kapsamında, deplasmanda Belediye Derincespor’u konuk edecek. Mersin temsilcisi ligde zirve koltuğunun sahibi olsa da son haftalarda aldığı kötü sonuçla iyi bir form grafiği gösteremedi.

MİY,’in son haftalardaki kötü performansı

Kırmızı-lacivertliler ligde oynadığı son 4 karşılaşmada sadece 1 galibiyet alırken 3 karşılaşmadan da beraberlik ile ayrıldı. Bu karşılaşmalarda Edirnespor, Belediye Kühyaspor ve geçen hafta oynadığı Nevşehir Belediyespor karşısında 1 puanla yetinen temsilcimiz bu süreçte sadece bir önceki hafta oynadığı Elazığspor karşısında galip gelebildi. Yeni MİY, son 4 haftada 6 puan kaybetse de, rakiplerinin de puan kaybetmesinden dolayı kırmızı-lacivertli ekip zirve koltuğunda hem yerini hem puan farkını korudu.

Belediye Derincespor’da kazanma hesapları

Mersin temsilcisi, şampiyonluk yolunda ligde bu hafta Belediye Derincespor ile karşılaşacak. Kırmızı-lacivertliler hafta boyunca yaptığı antrenmanlar ile zorlu karşılaşmaya hazırlandı. Belediye Derincespor, ligde 45 puanla 5.sırada bulunuyor. Lider MİY’in yakın takipçilerinden olan Belediye Derincespor bugün oynanacak karşılaşma kırmızı-lacivertliler karşısında kazanmanın hesaplarını yapacak.

Zorlu karşılaşma bugün

Yeni MİY ise 3.Lig’de son haftalara girilirken güçlü rakibi Belediye Derincespor karşısında kazanarak, şampiyonluk yolunda hata yapmak istemiyor. Zorlu karşılaşma bugün saat Mersin Stadyumu’nda saat 14.00’te oynanacak.