TİY yine farklı yenildi

TİY yine farklı yenildi cukurovagazetesi.com

TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu (TİY) Pazar günü Nazilli Belediyespor’a konuk oldu. TİY sahadan 5-0’lık skorla mağlup oldu.


Haber-  Fırat Tatlı

TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden ve ligde ekonomik olarak zor günler geçiren ve kapanmanın eşiğine gelen TİY, ligde Pazar günü, Nazilli Belediyespor’a konuk oldu. TİY, son haftalarda aldığı farklı mağlubiyetlere rağmen Nazilli karşısında mucize arasa da sahadan farklı skorla mağlup ayrıldı.

TİY, Nazilli de kaybetti

Pazar günü Nazilli İlçe Stadyumu’nda saat 14.00’te başlayan karşılaşmada ev sahibi ekip 20.dakikada Mert Özyıldırım’ın ayağından golü buldu (1-0).Nazilli karşılaşmada 32.dakikada Doğukan Nelik’in ayağından golü buldu ve skoru 2-0’a taşıdı. Maçta 44.dakikada kazanılan penaltı atışını gole çeviren Alim Harlak, maçın skorunu 3-0’a taşıdı ve ev sahibi Nazilli Belediyespor soyunma odasına önde giden taraf oldu. Devre arasından sonrada TİY’e karşı etkili oyununu sürdüren ev sahibi 52.dakika Bertuğ Bayar, 63.dakikada Emre Toptan ile bulduğu goller ile skoru 5-0’a taşıdı. İlerleyen dakikalarda başka gol olmadı ve TİY sahadan 5-0 mağlup ayrılan taraf oldu. 

TİY, sonraki hafta Bursaspor’a konuk olacak

 TİY, ligin ikinci yarısında altyapı oyuncuları ile çıktığı maçlarda rakiplerine karşı ağır sonuçlar aldı. Son haftalardaki alınan farklı sonuçlardan sonra geçen hafta Arnavutköy karşısında alınan 9-1’lik mağlubiyetle TİY, bu haftayı da farklı mağlubiyetle kapattı. TİY bu sonuçlarla ligde 26 hafta sonunda 3 galibiyet, 11 beraberlik ve 12 mağlubiyetle 20 puan toplarken, 17.sırada küme düşeme potasında bulunuyor. TİY, ligde bir sonraki hafta sahasında Bursaspor’u konuk edecek.