TİY, tarihi hezimetlere doyamıyor

TİY, tarihi hezimetlere doyamıyor cukurovagazetesi.com

TTF 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu (TİY) kendi sahasında konuk ettiği Arnavutköy Belediye karşısında 9-1’lik skorla ağır bir mağlubiyet aldı.


Haber- Fırat Tatlı

TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden TİY, sahasında Arnavutköy Belediye’yi konuk etti. Ekonomik kriz nedeni ile ligin ikinci devresine alt yapı oyuncularından kurulu genç oyuncular ile çıkan TİY, Arnavutköy maçına da gençler ile çıktı. Karşılaşma dün Tarsus İlçe Stadyumu’nda dün saat 14.00’da oynandı.

TİY, KENDİ SAHASINDA GOL SAĞNAĞINA TUTULDU

Karşılaşmada TİY, diğer maçlarda olduğu gibi ilk dakikalardan itibaren kalesinde golleri göremeye başladı. Maçta 7’inci ve 13.dakikada Ferhat Görgülü’nün golleri ile Arnavutköy 2-0 öne geçti. İlerleyen sürede 16.dakikada Furkan Yaman, 18.dakikada Ömer Faruk Yılmaz peş peşe golleri buldu maçta konuk takım 4-0 öne geçti. Maçta TİY’den tek golü 33.dakika Mohammad Lith Alzin’in ayağından buldu ve karşılaşmada durum 4-1’e geldi. İlk yarının son anlarında 45.dakikada Tolga Şahin topu ağlar ile buluşturdu. Son gol ile beraber Arnavutköy Belediye soyunma odasına 5-1 önde gitti. Devre arasından sonra Arnavutköy Belediye ikinci yarıda da gollerine devam etti, 59.dakikada Furkan Işıkdemir, 77.dakikada Berat Ali Genç, 82.dakikada penaltıdan Furkan Yaman, 87.dakikada Adem Metin Türk’ün golleri ile karşılaşmadan 9-1’lik skorla galibiyetle ayrıldı. TİY, Şanlıurfaspor karşısında aldığı 11-0’lık mağlubiyetten sonra bir tarihi yenilgiye de Arnavutköy Belediye karşısında aldı. TİY, ligin ikinci devresinde henüz puan ile tanışamazken, şimdiye kadar topladığı 20 puanla 17.sırada küme düşme potasında bulunuyor.