TİY, Soma karşısında mucize arayacak

TİY, Soma karşısında mucize arayacak cukurovagazetesi.com

TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu (TİY) bugün 24.hafta karşılaşmaları kapsamında Somaspor’u sahasında ağırlıyor.


Haber-ESEN ÇALICI

TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden ve ligde ekonomik olarak zor günler geçiren ve kapanmanın eşiğine gelen TİY, ligin 24.hafta karşılaşması kapsamında Somaspor’u konuk edecek.

TİY’de tarihi yenilginin etkisi sürüyor

Yaşadığı mali sorunlar nedeniyle sezon arasında tüm oyuncularını kaybeden ve ligin ikinci devresine tamamı altyapı oyuncularının oluşturduğu kadrosuyla çıkan Tarsus ekibi bu maçlarda ağır yenilgiler aldı. TİY cephesi, genç oyuncular ile çıktığı ilk 4 maçın 3’ünde farklı skorlarla yenilgiler alsa da bir önceki hafta Şanlıurfaspor maçında tarihinin en büyük hezimetlerinden birini yaşadı. Lig yarışının iddialı ekiplerinden Şanlıurfaspor, kendi sahasında TİY karşısında gol olup yağmış ve maçın ilk yarısında 7 gol, ikinci yarısında da 4 gol bularak karşılaşmadan 11-0 galibiyetle ayrılmıştı. Karşılaşmadan sonra TİY taraftarları, yönetime büyük tepki göstermiş ve kulübün rezil olmasındansa kapatılması gerektiğini ifade etmişlerdi.

TİY kendi evinde Somaspor’u konuk edecek

Tüm bu kaos ve yenilgiler arasında TİY, bu hafta kendi seyircisi önünde Somaspor’u konuk edecek. Tarsus ekibi ligde Paly-Off turları için oynayan Somaspor karşısında mucize arayacak. Karşılaşma bugün Tarsus İlçe Stadyumu’nda saat 14.00’te oynanacak.