ÇBK, AVRUPA PARKEYE ÇIKIYOR

ÇBK, AVRUPA PARKEYE ÇIKIYOR cukurovagazetesi.com

Çukurova Basketbol (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi, Euroleague Kadınlar B Grubunda, grubun son maçına çıkıyor. ÇBK, bugün kendi sahasında konuk edeceği Kangoeroes Mechelen (K) karşısında galip gelerek lider olarak üst tura çıkmanın hesaplarını yapıyor.


Haber-FIRAT TATLI

Euroleague Kadınlar B Grubu 2022-2023 sezonunda grup maçları tamamlanıyor. B Grubunda mücadele eden Mersin temsilcisi ÇBK, kötü başladığı grup maçlarında son 4 haftada aldığı galibiyetler ile liderliğe kadar çıktı. ÇBK grubunda en yakın takipçisi Beretta Famila Schio (K) ile aynı puanda yer alsa da, ÇBK grubunda 22 puan ile zirve koltuğunun sahibi durumunda.

AVRUPA’DA GRUP MAÇLARI TAMAMLANIYOR

ÇBK, grup maçlarının 14.hafta maçı kapsamında sahasında Belçika temsilcisi Kangoeroes Mechelen’ı konuk edecek.  Mechelen, B grubunda 15 puan ile son sırada yer alırken grupta bir iddiası bulunmuyor. ÇBK, kağıt üzerinde zayıf olan rakibi karşısında galip gelerek çeyrek finallere lider olarak çakmanın hesaplarını yapıyor. Bugün saat 19.00’da oynanacak karşılaşma Servet Tazegül Spor Salonu’nda oynanacak. Karşılaşma ayrıca Euroleague Women YouTube kanalından canlı olarak yayınlanacak.