MİY, ORDU MAÇINDA HATA YAPMADI ZİRVEDE PUAN FARKINI 5’E ÇIKARDI

MİY, ORDU MAÇINDA HATA YAPMADI  ZİRVEDE PUAN FARKINI 5’E ÇIKARDI cukurovagazetesi.com

TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden Yeni Mersin İdman Yurdu (MİY) sahasında konuk ettiği 52 Orduspor’u Erdem Beytaş ve Kağan Bağış’ın golleriyle 2-0 yendi. MİY, bu maç ile zirvede Orduspor ile puan farkını 5 çıkardı.


Haber- Fırat Tatlı

TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden ve lig yarışında lider olan MİY,  ligin 21.hafta karşılaşması kapsamında kritik bir maça çıktığı. Lig yarışında zirve mücadelesi verdiği, 52 Orduspor FK ile oynayan MİY’de bu hafta parola mutlak galibiyetti. Kritik karşılaşma Pazar günü saat 14.00’te Mersin Şehir Stadyumu’nda oynandı.

MİY ZİRVE KOLTUĞUNU KORDU

Zorlu karşılaşmanın ilk devresinde MİY, 34.dakikada Erdem Beytaş’ın ayağından bulduğu gol ile maçta 1-0 öne geçen taraf oldu. İlerleyen dakikalarda ilk yarıda başka gol olmadı ve MİY devreyi önde tamamladı. Maçın ikinci yarısında 60.dakikada kırmızı-lacivertlilerde Kağın Bağış takımını 2-0 öne geçiren gölü ağlar ile buluşturdu.  Karşılaşmada başka gol olmadı ve MİY, kritik haftada 52 Orduspor’u 2-0 yenerek zirve yarışında puan farkını 5’e çıkardı.

MİY LİGDE PUANINI 46 YAPTI

 3.Lig 1.Grupta MİY puanını 46’ya çıkararak zirve koltuğundaki yerini pekiştirirken, 52 Orduspor ise 41 puan ile 2.sıradaki mevcut yerinde kaldı. Şampiyonluk yolunda yoluna emin adımlar ile devam eden kırmızı-lacivertli ekip sonraki maçında 22.haftada sahasında Edirnespor’u ağırlayacak.