TİY, ISPARTA’DA MORAL ARIYOR

TİY, ISPARTA’DA MORAL ARIYOR cukurovagazetesi.com

TTF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve ligde zor günler geçiren Tarsus İdman Yurdu (TİY) deplasmanda Isparta 32 Spor’a konuk oluyor. Ligde düşme potasına kadar gerilen TİY, Isparta karşısında moral arayacak.


Haber-ESEN ÇALICI

TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden TİY, bugün Isparta 32 Spor’a konuk oluyor. Takımda yaşanan ekonomik krizden dolayı ligde kötü günler geçiren TİY, bir türlü toparlanamadı. Ligin devre arasında ekonomik krizden dolayı tüm oyuncularını kaybeden TİY, ligin ikinci devresine tamamı alt yapı oyuncuları maçlara çıktı. İkinci devrede çıktığı 3 maçta da mağlubiyet alan TİY, gençler ile bu maçlarda kalesinde 10 gol görürken rakip ağlara gol atamadı.

TİY, İÇİN TEHLİKE ÇANLARI ÇALIYOR

Mali durum ve borçlardan kaynaklı transfer tahtasını açamayan Tarsus ekibi, oyuncu transferlerini gerçekleştiremedi. Altyapı oyuncuları ile üst üste mağlubiyetler alan TİY, adım adım küme düşme potasına doğru düştü. Ligde 21 hafta sonunda topladığı 20 puan ile küme düşme potasında 16.sıraya kadar gerileyen TİY için tehlike çanları çalıyor. TİY, ligin 22.haftası kapsamında, cumartesi günü genç oyuncuları ile Isparta karşısında puan ve moral arayacak. Karşılaşma bugün saat 14.00’te Isparta Atatürk Stadyumu’nda oynanacak.