KIRMIZI-LACİVERTLİLER SEZONUN EN KRİTİK MAÇINA ÇIKIYOR

KIRMIZI-LACİVERTLİLER SEZONUN EN KRİTİK MAÇINA ÇIKIYOR cukurovagazetesi.com

TFF 3.Lig 1.Grup’ta mücadele eden Yeni Mersin İdman Yurdu (MİY), sahasında 52 Orduspor FK’yı konuk ediyor. Haftanın maçında MİY evinde, Orduspor karşısında galip gelerek zirve yarışında puan farkını açmak istiyor.


Haber-FIRAT TATLI

TFF 3.Lig 1.Grup, 21.hafta karşılaşmaları kapsamında önemli bir maça sahne olacak. Grubunda lider olan MİY, en yakın takipçisi olan 52 Orduspor FK’yı konuk edecek.

MİY, ÇATALCASPOR MAÇINI TELAFİ ETMEK İSTİYOR

2022-2023 sezonunda yakaladığı başarılı grafik ile adından söz ettiren ve 3.lig 1.grupta zirvenin sahibi olan kırmızı-lacivertliler sezonun en kritik maçlarından birine 52 Orduspor FK karşısına çıkacak. MİY geçen hafta Çatalcaspor maçında 1-0’lık skor ile beklenmedik bir mağlubiyet almıştı. Çatalcaspor maçında alınan mağlubiyet sonrasında zirvenin en yakın takipçisi 52 Orduspor FK’nın, Edirnespor’u mağlup etmesiyle Ordu ekibi lig yarışında puan farkını 2’ye düştü.

MİY İÇ SAHA PERFORMANSI İLE GÖZ DOLDUYOR

Zorlu karşılaşma öncesinde istatistikler ise kırmızı-lacivertlilerden yana, lider ligin ilk maçında deplasmanda 52 Orduspor karşısında 2-1’lik skorla galip ayrılmıştı. Öte yandan MİY, kendi sahasında oynadığı maçlarda namağlubiyetlik performansı ile göz dolduruyor. MİY, sezon boyunca sahasında oynadığı 9 maçın 8’ini kazanırken sadece 1 maçta da beraberlik aldı. Açık ara iç sahada en iyi grafiği sergileyen MİY, bu haftaki zorlu karşılaşmada da aynı performansını gösterip kazanmanın hesaplarını yapıyor.

GÖZLER ZİRVE KOLTUĞUNDA

Haftanın en önemli maçında MİY ve 52 Orduspor liderlik için sahaya çıkacak. Ligde 43 puanda bulunan Mersin temsilcisi galip gelerek hem liderliğini korumak hem de şampiyonluk yolunda puan farkını açmanın hesaplarını yapıyor. Orduspor ise maçtan galibiyet ile ayrılıp liderliği devir almanın hesaplarını yapıyor.

MİY’E DESTEK ZAMANI

Ligde kilit maç öncesinde de MİY Yönetim Kurulu hafta boyunca kent genelinde ziyaretlerde bulunarak zorlu maça davetlerde bulundular. Karşılaşma Pazar günü saat 14.00’te Mersin Şehir Stadyumu’nda oynanacak.