MİY, ÇATALCASPOR MAÇINA KENETLENDİ

MİY, ÇATALCASPOR MAÇINA KENETLENDİ cukurovagazetesi.com

TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden Yeni Mersin İdman Yurdu (MİY), cumartesi günü oynayacağı Çatalcaspor maçı hazırlıklarını hız kesmeden sürdürüyor.


HABER- FIRAT TATLI

TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden ve zirve koltuğunun sahibi olan MİY hafta sonu oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.  Cumartesi günü kırmızı-lacivertliler deplasmanda Çatalcaspor’un konuğu olacak. MİY, karşılaşmaya mutlak galibiyet parolası ile çıkıp, zirvedeki puan farkını korumanın hesaplarını yapıyor.

MİY’DE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Geçen hafta Ağrı 1970 Spor’u sahasında 1-0 yenen ve moral depolayan MİY, bu hafta ligde Çatalcaspor maçına odaklandı. Hafta içi yaptığı antrenmanlar ile maç hazırlıklarını sürdüren MİY’de moraller yerinde. Mersin temsilcisi bu sezon ligde başarılı performansı ile göz dolduruyor. Ersin Aka’nın öğrencileri 43 puan ile zirve koltuğunun sahibi konumunda iken, en yakın takipçisi olan 52 Orduspor FK ile arasında 5 puan fark bulunuyor. Kırmızı-lacivertliler Çatalcaspor karşısında galip gelerek 20.hafta da oynayacağı ve kritik öneme sahip olan 52 Orduspor FK maçına moralli gitmenin hesaplarını yapıyor.