ÇANLAR TİY İÇİN ÇALIYOR!

ÇANLAR TİY İÇİN ÇALIYOR! cukurovagazetesi.com

TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu (TİY) , ligin 19.hafta karşılaşmasında sahasında alt yapı oyuncuları çıktığı maçta 24Erzincanspor’a 4-0 mağlup oldu.


Haber-  FIRAT TATLI

TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve ekonomik olarak zor günler geçiren ve kapanmanın eşiğine gelen Tarsus İdman Yurdu çıkış arıyor. Yaşadığı ekonomik krizden dolayı elindeki tüm oyuncuları kaybeden ve TİY, ligin ikinci devresinin açılış maçında 24Erzincanspor karşına sahaya alt yapı oyuncuları ile çıktı. Tarsus İlçe Stadyumu’nda Pazar günü saat 14.00’da oynan maçın orta hakemliğini Lütfullah Aslan yaptı.

TİY RAKLI MAĞLUP OLDU

Karşılaşma öncesinde tüm olumsuzluklara rağmen sahaya galibiyete olan inançla çıkan TİY’de henüz ilk dakikalarda işler istediği gibi gitmedi. Tamamının altyapı oyuncusu olduğu ilk 11’de, 24Erzincanspor’un baskı kurması uzun sürmedi. Karşılaşmanın 17.dakikasında Erzincanspor’dan İbrahim Can Köse takımını 1-0 öne taşıyan gölü kaydetti. İlk yarının sonlarına doğru 45.dakikada yine sahneye çıkan İbrahim can Köse kendisinin ve takımın 2.golünü kaydetti (2-0). Devre arasına rahat bir skor ile giden 24Erzincanpor, oyun üstünlüğünü ikinci devrede devam ettirdi. Rakibinin ataklarına engel olamayan TİY, 55.dakikada Burak Aydın’ın ayağından 3.golü de gördü (3-0). Skorun da verdiği rahatlık ile son dakikalara kadar maçta üstünlüğü sürdüren 24Erzincanspor, 90.dakikada Maksut Taşkıran’ın bulduğu gol ile skoru 4-0’a taşıdı. Karşılaşmada başka gol olmadı ve TİY, kendi seyircisi önünde 4-0 mağlup oldu.

 TİY, TEHLİKELİ BÖLGEDE

Güçlü rakibi karşısında mağlubiyete engel olamayan TİY’de ise işler kötüye gitmeye devam ediyor. Ekonomik sıkıntılar ve borçlar yüzünden transfer tahtasını bile zar zor açan TİY’de ilk hedef takıma tecrübeli futbolcuları transfer etmek. 2.Ligde 20 puan ile 15.sırada bulanan TİY, küme düşme potasının hemen üzerinde yer alıyor. TİY, bir sonraki hafta ise deplasmanda ligin güçlü ekiplerinden Düzcespor’a konuk olacak.