TİY HEYETİ VE MECLİS ÜYELERİ, KAYMAKAM OTÇU İLE GÖRÜŞTÜ

TİY HEYETİ VE MECLİS ÜYELERİ, KAYMAKAM OTÇU İLE GÖRÜŞTÜ cukurovagazetesi.com

TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu (TİY) önceki gün basın mensupları ile bir araya geldi. Kulübün zorlu süreçten nasıl çıkarılacağının değerlendirildiği toplantıda Yönetim Kurulu Başkanı Cem Kavalcı, kulüp anahtarının Tarsus Kaymakamına verilebileceğini belirtmişti. Basın toplantısından sonra ise Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otçu, makamında TİY heyeti ve belediye meclis üyelerini ağırlayarak kulübün yaşadığı zorlu süreç ile ilgili görüşme yapıldı.


HABER-FIRAT TATLI

TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve ekonomik olarak zor günler geçiren Tarsus İdman Yurdu kapanmanın eşiğine geldi. Önceki gün TİY tesislerinde basın mensupları ile bir araya gelen TİY Yönetim Kurulu Başkanı Cem Kavalcı, ‘Transfer Tahtası’nın’ açılmaması durumunda kulübün anahtarının Tarsus kaymakamına teslim edileceğini bildirmiş, kulübün faturalarını bile ödemekte güçlük çektiğini, ödenmeyen 200 bin liranın üzerinde elektrik faturasının bulunduğunu ve TEDAŞ’tan sürekli elektriği kesmek için geldiklerini ve kulüp giderlerinin yönetim kurulu tarafından karşılandığını belirttiler.

KULUBÜN ANAHATARI TARSUS KAYMAKAMINA VERİLEBİLİR

Kulübün geçirdiği zor günlerin konuşulduğu basın toplantısından sonra TİY, sosyal medya hesaplarından bir paylaşım yaptı. Yapılan paylaşımda şu ifadelere ye verildi, “ Yönetim Kurulumuz bugün basın mensupları ile bir araya geldi. Takımımızın tüm sorunların açık bir şeklide konuşulduğu toplantıda önemli açıklamalar oldu. Yönetim Kurulu Başkanımız Cem Kavalcı toplantıda da şunları belirtti, ‘12 Ocak 2023 tarihine kadar ‘Transfer Tahtası’ açılmadığı takdirde Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübümüzün anahtarı ne yazık ki kentimizin mülki amiri olan sayın kaymakamımıza teslim edilmek üzere hukuki süreci başlatacaktır. Tüm kıymetli kamuoyuna duyurulur’” ifadelerine yer verildi.

TİY HEYETİ, MECLİS ÜYELERİ OTÇU’YU ZİYARET ETTİLER

Cumhuriyet ile yaşıt olan ve bu yıl 100’ünücü yılını kutlayacak olan asırlık takımın ekonomik zorluklarından dolayı kapanma aşamasına gelmesinden dolayı Tarsus halkı endişe ile takip ediyor. Önceki gün yapılan basın toplantısının ardından bir gelişme daha yaşandı, TİY Yönetim Kurulu Başkanı ve bazı üyeler ile bazı Tarsus Belediyesi Meclis Üyeleri ile birlikte Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otçu’ya ziyarette bulundu. Yapılan ziyaretten sonra kulüp tarafından yapılan paylaşımda, “ Bugün gerçekleştirilen basın toplantısının ardından Sayın Kaymakamımız Kadir Sertel Otçu yaşanan gelişmelere kayıtsız kalmamıştır ve Yönetim Kurulumuz ile bir görüşme gerçekleştirmiştir” ifadeleri yer verildi.

“ORTAK PAYDA BU ZORLU SÜREÇTEN EN SAĞLIKLI ŞEKİLDE ÇIKMAK”

Paylaşımda görüşmeye katılım sağlayanlarla ilgili detay verilerek, şöyle devam edildi, “Yönetim Kurulu Başkanımız Cem Kavalcı ve Yönetim Kurulu üyelerimiz Mahmut Kahraman, Cem Erpehlivan, Zülfikar Polat ve Yusuf Balcı katılmıştır. Ayrıca bu görüşmede yönetim kurulumuza eşlik edenler Belediye Başkan Yardımcılarımızdan Ali Dinçsever, Aydın Polat, CHP’den Belediye Meclis Üyesi Gürbüz Günaştı, MHP’den Belediye Meclis Üyesi Ali Şimşek ve Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Mehmet Yıldız olmuştur. Hepimiz ortak paydası Tarsus İdman Yurdu’nun bu zorlu süreçten en sağlıklı şekilde çıkmasıdır. Misafirperverliklerinden ötürü Sayın Kaymakamımız Kadir Sertel Otçu’ya teşekkür ederiz” açıklaması yapıldı.

Yapılan paylaşımda Ak Parti, CHP ve MHP’li meclis üyelerinin TİY için ortak bir tutum sergileyen görüşmede yer alması dikkat çekerken, görüşmenin içeriğine dair bir bilgi verilmemesi kafalarda soru işareti bıraktı.