AMATÖRDE MERSİN DERBİSİ

AMATÖRDE MERSİN DERBİSİ cukurovagazetesi.com

TFF 2022-2023 sezonunda Bölgesel Amatör Lig 7.Grupta mücadele eden Mersin temsilcileri Silifke Belediyespor ve Homurlu 1951 Spor ligin ikinci yarısının ilk maçlarında karşı karşıya gelecekler.


Haber-Vecdi YENİGÜL

TFF Bölgesel Amatör Lig 7.Grupta mücadele eden Silifke Belediyespor ve Homurlu 1951 Spor, ligin ikinci yarısı için startı vermeye hazırlanıyor.  Silifke Belediyespor ligin ilk yarısında oynadığı son karşılaşmasında Ceyhanspor 8-0’lık farklı bir skor ile yenerek ilk devresini moralli bir şekilde bitirmişti. 

SİLİFKE İYİ BİR BAŞLANGIÇ İSTİYOR

Silifke Belediyespor ligin ilk yarısında oynadığı 13 karşılaşmada 9 galibiyet 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet alarak başarılı bir performans sergilemişti. Bu süreçte oynadığı karşılaşmalarda toplamda 28 puan toplayan Silifke Belediyespor lig yarışında 3.sırada yer aldı. Ligde zirve koltuğunun 33 puan ile sahip olan Adana 1954 Futbol Kulübü ve 2.sırada 29 puanla yer alan Araban Belediye Spor’un hemen arkasında bulunun Silifke Belediyespor, Homurlu karşılaşmasından galibiyet ile ayrılarak ikinci devreye lig yarışında iyi bir başlangıç yapmanın hesaplarını yapıyor.

HOMURLU ÇIKIŞ ARIYOR

Homurlu 1951 Spor ise ligin ilk yarısındaki son karşılaşmasında Bahçespor’u 2-1’lik skor ile geçerek galibiyet almıştı. Homurlu ekibi ligde şuana kadar 13 maçta 4 galibiyet, 5 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. Bu süreçte Homurlu 17 puan toplayarak 7.sırada yer aldı. Silifke karşısında kazanmak isteyen Homurlu 1951 Spor ise ligde üst sıralara doğru çıkış arıyor.