TARSUS BELEDİYESPOR (K) - 0 BEŞİKTAŞ CEYLAN SPOR (K) - 3

TARSUS BELEDİYESPOR (K) - 0  BEŞİKTAŞ CEYLAN SPOR (K) - 3 cukurovagazetesi.com

Türkiye Voleybol Kadınlar 1.Lig B Grubunda mücadele eden Tarsus Belediyespor (K) evinde konuk ettiği Beşiktaş Ceylan Voleybol (K) karşısında 3-0’lık setler ile mağlup oldu.


Haber - Adem GÜNEŞ

Türkiye Voleybol Kadınlar 1.Lig’de B Grubunda mücadele eden Tarsus Belediyespor bu hafta grubun iddialı ekiplerinden Beşiktaş Ceylan Voleybol2u ağırladı. Ligde son iki haftada oynadığı karşılaşmalardan mağlubiyet alan Tarsus, Beşiktaş karşısına mutlak galibiyet için sahaya çıktı. Karşılaşma cumartesi günü, Tarsus Kapalı Spor Salonunda saat 16.00’da başladı.

TARSUS 3-0’LIK SETLER İLE MAĞLUP OLDU

Zorlu maçta Beşiktaş Ceylan Voleybol, karşılaşmaya etkili başladı. Tarsus Belediyespor karşısında Beşiktaş ilk seti rahat bir şekilde 25-18’lik skor aldı ve karşılaşmada 1-0 öne geçti. Beşiktaş etkili oyununu ikinci sete de taşıdı ve 25-19’luk skor ile durumu 2-0’a getirdi. Son sette Tarsus biraz varlık göstermek istese de güçlü rakibi karşısında 3.seti de 25-22 kaybederek, karşılaşmadan 3-0 mağlup ayrılan taraf oldu. Tarsus Belediyespor bu sonuçla ligde 3 maçtır galibiyete hasret kalırken, oynadığı 10 maçta 2 galibiyet ve 8 mağlubiyetle küme düşme potasının hemen üzerinde 7 puan ile 10.sırada yer alıyor.

11.HAFTADA TARSUS’U ZORLU MAÇ BEKLİYOR

Tarsus Belediyespor’u 11. hafta karşılaşmaları kapsamında zorlu bir maç bekliyor. Ligde B grubunda 5 puan ile Tarsus’un hemen altında 11.sırada yer alan Mihaliccik Spor (K) ile oynayacak olan Tarsus ekibi bu maçtan galip gelerek tehlikeli bölgeden uzaklaşmanın hesaplarını yapıyor.