TİY’de kara bulutlar

TİY’de kara bulutlar cukurovagazetesi.com

TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu (TİY) deplasman da konuk olduğu Esenler Erokspor’a 2-0 mağlup olarak, ligde kötü olan gidişini sürdü.


Haber- Fırat Tatlı

Sezona şampiyonluk hayalleri ile yola çıkan Mersin temsilcisi TİY için 2022-2023 sezonu kabus gibi geçmeye devam ediyor.

EV SAHİBİ PENALTI VURUŞU İLE ÖNE GEÇTİ

TİY, 2 Lig’de 15. hafta karşılaşmaları kapsamında, İstanbul temsilcisi Esenler Erokspor’a konuk oldu. Pazar günü saat 14.00’da Esenler Erokspor Stadyumu oynanan karşılaşmanın hakemliğini Fatih Tokail yaptı. Karşılaşmanın ilk yarısında taraflar dengeli bir oyun sergiledi ve gol sesi çıkmadı. Taraflar soyunma odasına 0-0 eşitlik ile gitti. Karşılaşmanın ikinci yarısında dakikalar 58’i gösterdiğinde ev sahibi ekip penaltı vuruşu kazandı. Erokspor’da topun başına geçen Onur Eriş hata yapmayarak meşin yuvarlığı ağlar ile buluşturdu ve takımını 1-0 öne geçirdi.

EV SAHİBİ MAÇI 10 KİŞİ TAMAMLADI

Karşılaşmanın 71.dakikasında Erokspor’dan Abdurrahman Emir Alagöz kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. 10 kişi kalan rakibi karşısında TİY, maça eşitliği getirecek golü arasa da oyuna dengeyi getiremedi.  Maçın son dakikalarına girildiğinde Erokspor’dan Zahit Fındık takımını rahatlatan golü attı ve skoru 2-0’a getirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca TİY bir haftayı daha kayıpla geçirerek evine döndü.

TİY GALİBİYETE HASRET

Esenler Erokspor’a deplasman da 2-0 mağlup olan TİY bu sonuçla ligin alt sıralarına doğru düşüşünü sürdürdü. Son dört haftada galibiyete hasret kalan TİY, ligde çıktığı 15 karşılaşmada 3 galibiyet 3 mağlubiyet ve 9 beraberlik ile oynarken topladığı 18 puan ile 13 sırada yer alıyor. Düşme hattının 3 puan uzağında olan TİY’de kötü gidişin nereye kadar süreceği merak konusu.