Örnek başkandan, ‘Toroslar Çocuk Şenliği’

Örnek başkandan, ‘Toroslar Çocuk Şenliği’ cukurovagazetesi.com

2022-2023 eğitim ve öğretim yılının ilk ara tatilinin yapılacağı, 14-18 Kasım tarihi öncesinde Toroslar Belediyesi örnek bir projeye imza atarak çocuklar için bir dizi etkinler hazırladı.


2022-2023 eğitim dönemi, birinci ara tatili 14-18 Kasım’da olacak. Mersin’de çocuklara olan sevgisi ile bilinen ve her fırsatta onlar ile bir araya gelen Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, ara tatil döneminde çocukları unutmadı.

TÜM ETKİNLİKLER ÜCRETSİZ OLACAK

12-18 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek Toroslar Çocuk Şenliği’nde çeşitli etkinlikler, oyunlar ve gösteriler yapılacak. Etkinlik ücretsiz olacak. Etkinlik programı şu şekilde olacak, Niloya 12 Kasım Cumartesi, Kukuli 13 Kasım Pazar, Elif'in Düşleri 14 Kasım Pazartesi, Sevimli Dostlar 15 Kasım Salı, Heidi 16 Kasım Çarşamba, Harika Kanatlar 17 Kasım Perşembe, Keloğlan 18 Kasım Cuma 13.00-16.00-19.00 saatlerinde Yunus Emre Kültür Merkezi’nde olacak.

YILMAZ: “TÜM ÇOCUKLARI BEKLİYORUZ”

“Çocuklarımızın yüzlerindeki tebessüm için çalışıyoruz” diyen Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, “Yoğun ve yorucu geçen bir eğitim öğretim döneminin ardından çocuklarımıza tatil hediyesi vermek istedik. Okuldan uzaklaştıkları bu zamanı verimli ve eğlenceli bir şekilde geçirmeleri amacıyla bir şenlik hazırladık. Bir festival tadında geçecek olan şenliğimize tüm çocuklarımızı bekliyoruz” diye konuştu.