Bozdoğan, Oto Galericiler Sitesi’yle ilgili evrakı geri çekti

Bozdoğan, Oto Galericiler Sitesi’yle ilgili evrakı geri çekti cukurovagazetesi.com

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Oto Galericiler Sitesi yapımıyla ilgili Tarsus Belediye Meclisi’ne getirilmesi beklenen evrakı geri çektiğini açıklayarak, "Meclis’teki arkadaşımızdan kaynaklanan bir söz; ’Bunun nereye verileceği belli ve bununla ilgili para alınmış’ gibi bir hadise ortaya konulduğunda, akşam saatlerinde bu evrakın geri çekilmesini istedim" dedi.


Haber-Mehmet Çetin

 

Tarsus Belediye Meclisi 2022 Yılı Ekim Ayı Birinci Birleşim Toplantısı, Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan başkanlığında gerçekleşti. Eylül ayı Meclis toplantısında gündeme gelen, Bozdoğan'ın 'Oto Galericiler Sitesi' ve arsa hisse satışı talebi, CHP'li bazı Meclis üyelerinin de oylarıyla reddedilmişti. Bu toplantıda ısrar kararı aranması beklenirken, evrakı geri çekme kararı aldığını duyuran Bozdoğan, gerekçelerini Meclis üyeleriyle paylaştı.

 

EVRAK, SÖYLENTİLER ÜZERİNE GERİ ÇEKİLDİ

Bozdoğan, gider bütçesini gelirle karşılayabilmek için arsaları değerlendirdiklerini söyledi. Oto Galericiler Sitesi'yle evrakı neden geri çektiğine değinen Bozdoğan, "Araba Galerisi'yle ilgili birçok arkadaşın da imzasını alarak bir evrak getirdik. Bu evrakımızın komisyona gidilmesi reddedildi. Olabilir, demokrasinin gereğidir. Biz bunun için bir madde ısrarını getirdik. O da belediye başkanı olarak benim yetkim. Ama dün duyduğumuz, çok önemli bir söylenti, daha doğrusu Meclis'teki arkadaşımızdan kaynaklanan bir söz; 'Bunun nereye verileceği belli ve bununla ilgili para alınmış' gibi bir hadise ortaya konulduğunda, akşam saatlerinde bu evrakın geri çekilmesini istedim. Şüpheye, dedikoduya ve yalana ne olursa olsun sebebiyet verilmesin diye, özellikle Tarsus Belediyesi idaresinin bu konularda ciddi olarak böyle bir itham altında bulunması affedilecek bir olay değildi. O yüzden de varsın, böyle bir şey yapılmasın. Yapacak olan özel kişiler varsa, onlar araba galerilerini yaparlar diye bu evrakın geri çekilmesini istedim" ifadelerine yer verdi.