1. Akdeniz Rap Festivali’nde şarkılar özel bireyler için söylendi

1. Akdeniz Rap Festivali’nde şarkılar özel bireyler için söylendi cukurovagazetesi.com

MCD Prodüksiyon tarafından düzenlenen 1. Akdeniz Rap Festivali’nde Canbay & Wolker, Velet ve Batuhan Şaraplı sahne aldı. Festival; sevgi evlerinde yaşayan, onkoloji hastanelerinde tedavi gören, görme ve bedensel engelli bireyler ile rehabilitasyon merkezlerinde kalan çocuk ve gençlerin talebi üzerine gerçekleşti. Festivale verdiği sponsorluk desteğiyle bir kez daha ’gençlerin ve çocukların abisi’ olan hayırsever iş insanı Mehmet Şahit Ezer, festivalde yaptığı konuşmada 200 üniversite öğrencisine burs vereceklerini duyurdu.


Haber- Adem Güneş 

MCD Prodüksiyon tarafından hayırsever iş insanı Mehmet Şahit Ezer'in sponsorluğunda Özgecan Aslan Meydanı'nda 1. Akdeniz Rap Festivali gerçekleşti. Festivalde Canbay & Wolker, Velet ve Batuhan Şaraplı şarkılarını özel bireyler için seslendirdi. Alanda yer alan dinleyiciler de o dakikaları cep telefonu kameralarıyla kaydederek, gece boyu #akdenizrapfast hastagiyle sosyal medya hesaplarından paylaştı. Festival, sosyal sorumluluk bilinciyle sevgi evlerinde yaşayan, onkoloji hastanelerinde tedavi gören, görme ve bedensel engelli bireyler ve rehabilitasyon merkezlerinde kalan çocuk ve gençlerin talebi üzerine gerçekleşti. Festivalde 300 özel bireyin yanı sıra on binlerce Mersinli coşku dolu anlar yaşadı.

 

EZER: "BU PROJE ÇOK BÜYÜK VE ANLAMLI"

Festivalde konuşan hayırsever iş insanı Yüksek İnşaat Mühendisi Mehmet Şahit Ezer, geceyi organize eden MCD Prodüksiyon ailesine teşekkür etti. Bu tarz bir sosyal sorumluluk projesine destek olmaktan gurur duyduğunu vurgulayan Ezer, "MCD Prodüksiyon bu anlamlı sosyal sorumluluk projesiyle bana geldiğinde ne kadar heyecanlandığımı sizlere anlatamam. Ailecek yıllardır elimizin ulaştığı, gücümüzün yettiği kadar yardım ve sosyal sorumluluk projeleri yapmaya çalışırız. Ama bu proje çok daha büyük ve anlamlıydı. Sevgiye, ilgiye ve sosyalleşmeye ihtiyacı olan dezavantajlı çocuklarımıza dokunmak, onların bir gün dahi olsa gülmesine, eğlenmesine vesile olmak paha biçilemez bir duygu. Zorlu yaşam koşulları, tedavi süreçleri olması onlarında bizden biri olduğu gerçeğini değiştirmez. Onların toplumla kaynaşması çok önemli. Bu konuyu çok önemsiyoruz" diye konuştu.

 

"FESTİVAL, TAMAMEN BU GÜZEL ÇOCUKLARIMIZ VE GENÇLERİMİZİN İSTEĞİDİR"

Ezer, festivalin bir talep üzerine ortaya çıktığını sözlerine ekleyerek, "Sevgi Evi’nde yaşayan, görme ve bedensel engelli bireylerin, Onkoloji Hastanesi’nde tedavi gören ve Rehabilitasyon Merkezleri’nde kalan 300’e yakın çocuk ve gencimiz bu gece aramızda. Onlarla ne zaman bir araya gelsek, bana konsere gitmek istediklerini dile getirmişlerdir. Biz de onların bu özel isteğini bu projeyle hayata geçirdik. Bu konseri de, konserde sahne alacak değerli sanatçılarımız da; tamamen bu güzel çocuklarımızın, gençlerimizin isteğidir" dedi.

 

EZER'DEN 200 ÜNİVERSİTELİYE BURS

Üniversite öğrencilerine tek sefere mahsus olmak üzere burs vereceklerinin müjdesini de duyuran Ezer, "Huzurlarınızda an itibariyle başvuru şartlarını karşılayan 200 üniversite öğrencimize burs vereceğimizi duyurmak isterim. Sevgili gençler; başvuruları şahsıma ait Mehmet Şahit Ezer sosyal medya hesaplarının biyografi kısmında bulunan formu doldurarak yapabilirsiniz. Başvurular bugün başlayacak olup, 15 gün süreyle devam edecektir” ifadelerine yer verdi.

 

Konserin sonunda 1.Akdeniz Rap Festivali’nde sahne alan sanatçılara MCD Prodüksiyon Ajans Başkanı Murat Can Demirtaş ve Festival Sponsoru Mehmet Şahit Ezer tarafından özel bireyler eşliğinde çiçek takdim edildi.