1 Ağustos’ta açılacaktı, neden hala kapalı?

1 Ağustos’ta açılacaktı, neden hala kapalı? cukurovagazetesi.com

Bakım giren MER-EK Halk Ekmek Fabrikası 6 Ağustos’a gelinmesine rağmen henüz açılmadı. Fabrikanın bakıma girdiği süreçte Mersin Büyükşehir Belediyesi İMAR A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Emircan Özgür, "Bakımın planlaması 1 Ağustos tarihine kadar olup, 1 Ağustos’tan sonra üretimimiz aksamadan devam edecektir" açıklamasında bulunmuştu.


Haber-Mehmet Çetin

Mersinlilere 'Güvenli, lezzetli ve hesaplı ekmek' hizmeti sunan Mersin Büyükşehir Belediyesi MER-EK Halk Ekmek Fabrikası'nın bakım ve tadilat çalışması nedeniyle bakıma girdiği, bu nedenle bir süre kapalı kalacağı duyurulmuştu. Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, fabrikanın 1 Ağustos'ta açılacağı belirtilmişti. Ancak 6 Ağustos'a gelinmesine rağmen MER-EK Halk Ekmek Büfeleri'nin hala kapalı olduğu görüldü.

 

1 AĞUSTOS'UN ÜZERİNDEN 5 GÜN GEÇTİ

Büyükşehir Belediyesi tarafından servis edilen basın bülteninde, bakım çalışmalarıyla konuşan İMAR A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Emircan Özgür, “Halk Ekmek Fabrikamızın kapasitesini artırmak, oluşabilecek aksaklıkları engellemek ve daha verimli işletmek için 9 Temmuz’dan itibaren fabrikamızı kapsamlı bakıma alacağız. Bakım süresince maalesef ekmek üretimine ara vermek durumundayız. Bakımın planlaması 1 Ağustos tarihine kadar olup, 1 Ağustos’tan sonra üretimimiz aksamadan devam edecektir” ifadelerine yer vermişti.