Bella Vista Optik, optik sektörüne renk katacak

Bella Vista Optik, optik sektörüne renk katacak cukurovagazetesi.com

Yaz aylarının başlamasıyla beraber güneş gözlüğü kullanımı da önem kazanıyor. Tarz ve trend ürünlerle sektöre giriş yapan Bella Vista Optik, optik sektöründe farklı tasarımlar ve uygun fiyatlarla isminden söz ettiriyor. Her yaştaki ve tarzdaki insanlara hitap eden gözlük modelleriyle Mersin halkına en iyi hizmet vermeyi amaçlayan Bella Vista Optik, gazetemizin bu sayısını götüren herkese yüzde 20 indirim imkanı sunuyor. Burcu Esmersoy ve Hermossa kreasyonunun da yer aldığı Bella Vista Optik, Mersin halkının hizmetine sunmuş olduğu Colorvision grubuyla Mersin’de bir ilke imza atıyor.


 

Haber- Mehmet Çetin

Mersin’in Yenişehir ilçesi Güvenevler Mahallesi 1913 Sokak No:3/1 adresinde, kentin en işlek ve güzel noktaların birinde hizmet vermeye başlayan Bella Vista Optik, büyük emeklerle hazırlanmış olan tasarımıyla Mersin halkına en iyi hizmeti vermek adına optik sektörüne adım attı. Her tarzdan ve yaştan insanlara hitap eden Bella Vista Optik’in Mesul Müdürü Serkan Dilek, mağaza hakkında ve hizmete sundukları gözlükler hakkında bilgilendirmelerde bulunarak, “Mağazamızda ister optik bölümü olsun ister güneş gözlüğü bölümü olsun, klasik modellere eşlik eden, farklı tasarımlara sahip çarpıcı ve dinamik modellerden oluşuyor. Çalıştığımız markaların trend ürünlerini mağazamızda kolaylıkla bulabilirsiniz. Burcu Esmersoy ve Hermossa kreasyonu mağazamızda en çok tercih gören ürün grupları arasında. Buna Teoman’ın tanıtım filminde oynadığı Quantum serisi eşlik ediyor. Sadece gözlük değil lens konusunda da tanınmış markalardan biri olan Colorvision grubunu Mersin’e ilk getiren mağaza biziz. Dünyaca ünlü Cerruti ürünlerinin 2022 yılı kreasyonu tercih gören ürünler arasında. Sadece bunlarla da sınırlı kalmadık butik çizgimizi bozmadan Lacoste, Police, Vogue, Porche, Belmond, Balancia, Tomy, Polo gibi markalara da erişim sağlayabileceğiniz bir mağazayı Mersin’e kazandırdık. 18 Mart’ta faaliyete giren mağazamız Albaraka Bank Pozcu Şubesi kuzeyinde yer alıyor. Tüm halkımızı beklediğimiz gibi gazetenizin bu sayısını getirenlere yüzde 20 indirim imkanı ile okuyucularınıza jest yapalım” ifadelerini kullandı.

 

“GÖZLÜK ALIRKEN KESİNLİKLE UV KORUMASI VE CE BELGESİNE DİKKAT EDİNİZ”

Güneş gözlüğü alırken, uzman doktorların da şiddetle önerisi olduğunu UV koruması ve CE belgesine sahip ürünlerin mutlaka tercih edilmesini öneren Dilek, “UV Blokajı - Kaliteli bir güneş gözlüğünde öncelikle camın renginin koyu ya da açıklığından ziyade ultraviyole (UV) ışığını engelleyip engellemediği önem taşımaktadır. Güneş gözlüklerinin mutlaka UV ya da morötesi ışınları kestiğine dair bir sertifikası olmalıdır. Normalde her gözlük camı UV’yi değişik oranlarda bloke edebilmekle birlikte etkili UV blokajı için özel kaplamalar kullanılması gerekmektedir. Güneş gözlüklerinin ışığı bloke etme gücü UV200, UV400 ve UV600 gibi ibarelerle belirtilmektedir. Özellikle deniz kenarında ve kayak yaparken minimum UV400 korumalı güneş gözlüklerinin kullanılması gerekir. Gözlüğü taktığınızda bulanık görmemelisiniz ve detaylar kaybolmamalıdır. Kaliteli güneş gözlüklerinde güvenilir tescil belgesi olmalıdır. 1995’ten bu yana Avrupa Birliği standartlarına göre kaliteli gözlüklerin üzerinde CE (ConformitéEuropéene) ibaresi bulunmaktadır. CE belgesi, ürünün minimum güvenlik koşullarına uygun olduğunu ifade etmektedir” sözlerine yer verdi.

 

“SAHTE GÖZLÜK TAKMAKTANSA, HİÇ TAKMAMAK DAHA MANTIKLI”

Sahte gözlüklerin oluşturabileceği rahatsızlık ve sağlık problemlerini değerlendiren Dilek, “Sahte gözlük takmaktansa hiç takmamak daha iyidir. Sadece görünen ışığı kesen ama UV ışınlarına karşı bir blokaj sağlamayan güneş gözlükleri, gözbebeğinin gözün kendini doğal yolla koruma özelliğini devre dışı bırakır. Gözbebeği, güneş gözlüğünün sağladığı karanlık ortamda iyice açılacağından, görünmeyen UV ışınları açık gözbebeğinden içeri çok fazla oranda girer. Bu nedenle, UV filtresi olmayan sahte güneş gözlükleri kullanılmamalıdır. 18 Mart’ta Mersin’de faaliyete giren mağazamızda uygun fiyat ve bol seçenek ile yolumuza devam ederken, göz sağlığınız için ürün tercihi yaparken mutlaka güvenilir optik mağazalardan alışveriş yapmanızı öneriyoruz” şeklinde konuştu.