Engelsiz Yaşam Birimi öğrencileri Atıcılık Müsabakasında Türkiye’de ilk dört sıra içerisinde yer aldı

Engelsiz Yaşam Birimi öğrencileri Atıcılık Müsabakasında Türkiye’de ilk dört sıra içerisinde yer aldı cukurovagazetesi.com

Mersin Üniversitesi Engelsiz Yaşam Birimi öğrencileri Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından Sakarya Serdivan Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Ünilig Atıcılık Müsabakasına katıldı. Atıcılık müsabakasında Mersin Üniversitesi farklı fakültelerden (engelli ve gönüllü öğrencilerden oluşan) kadın-erkek sporcu takımları ile antrenör Mert Vural ve Birim Koordinatörü Öğr. Gör. Gülcan Boyraz temsil etti.


Mersin Üniversitesi, ilk defa temsil edildiği havalı atıcılık kategorisinde yıllardır bu kategoride mücadele eden üniversiteleri geride bırakarak Türkiye’de ilk dört sıra içerisinde yer aldı ve anlamlı bir başarı elde etti.

Müsabaka sonrası süreci değerlendiren Mersin Üniversitesi Engelsiz Yaşam Birimi Koordinatörü Öğr. Gör. Gülcan Boyraz, MEÜ’yü havalı atıcılık kategorisinde ilk defa temsil eden öğrencilerinin Engelsiz Yaşam Birimlerindeki özel gereksinimli (engelli) ve gönüllü öğrenciler olmasının ve haklı sevincini yaşadıklarını söyledi.

Öğr. Gör. Gülcan Boyraz, “Bu süreçte özveri ile çalışan ve hiçbir antrenmanı kaçırmayan başta özel gereksinimli (engelli) ve gönüllü öğrencilerimize, öğrencilerimizin yeme içme düzeninden, uyku düzenine, antrenman saatlerinden dinlenme zamanlarına kadar tüm süreçlerinde onlara birebir danışmanlık hizmeti vererek Engelsiz Yaşam Birimimizdeki engeli olan öğrencilerimize yönelik tüm uyarlama ve düzenlemeleri yapan antrenörümüz Mert Vural’a ve bu süreçte desteklerini esirgemeyen Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Çamsarı ile tüm üniversite yönetimine teşekkür ederiz” dedi. (Haber Merkezi)