Mersin OGM değerlendirme toplantısı Çamlıyayla’da gerçekleştirildi

Mersin OGM değerlendirme toplantısı Çamlıyayla’da gerçekleştirildi cukurovagazetesi.com

Mersin Orman Bölge Müdürü Kenan Akduman Çamlıyayla Orman İşletme Müdürlüğünde gerçekleşen değerlendirme toplantısında şube, işletme, fidanlık müdürleri ve Etüt Proje Başmühendisi ile bir araya geldi.


Toplantıya Mersin Orman Bölge Müdür Yardımcıları Mehmet Fulin ve Beyhan Altıntaş, şube müdürleri, işletme müdürleri ve fidanlık müdürü katıldı. Bölge Müdürü Akduman, açılış konuşmasında “Yılın ilk iki ayı sonunda genel itibariyle tüm faaliyet alanlarımızda iyi durumdayız. Önümüzdeki süreçte yaptığımız planlama çerçevesinde şube ve işletme müdürlerimizin hassasiyeti ve yapılan işlerde tüm arkadaşlarımızın sürece dahil edilmesini önemsiyoruz. Hizmetlerin aksatılmadan yürütmemiz gerektiğine özellikle dikkat çekiyorum. Şubat ayı süresince yoğun bir şekilde yapılan hizmet içi eğitimlerin kurumsal faaliyetlerimize olumlu katkı yapması gerektiğini ifade etmek istiyorum. Bu vesileyle çalışmalarımızda emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Daha sonra işletme müdürleri, çalışmalarının sunumunu yaparak, karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri karşılıklı olarak görüşüldü.  (Haber Merkezi)