İnci: “Ersoy Otomotiv’in tek gayesi müşteri memnuniyeti”

İnci: “Ersoy Otomotiv’in tek gayesi müşteri memnuniyeti” cukurovagazetesi.com

Mersin Sigorta Acenteleri Derneği (MESAD), Mersin’de kaliteli hizmet ağı oluşturmak için çalışmalara devam ediyor. Ersoy Otomotiv öncülüğünde özel bir otelde yapılan kahvaltı organizasyonunda bir araya gelen MESAD üyeleri sigortacılık sektörünün mevcut konumu ve sektörün geleceği hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Organizasyonda konuşan Ersoy Otomotiv Müdür Yardımcısı Bülent İnce, “Bu hizmetlerimizdeki en önemli amacımız müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktır. Çünkü sizlerin, müşteriniz, müşteri bulmanız zordur, biz bunun bilincindeyiz. O müşteriyi tutmak da zordur. Burada önemli olan hi


Haber – Barış Köksal

Ersoy Otomotiv öncülüğünde özel bir otelde yapılan kahvaltı organizasyonunda bir araya gelen Mersin Sigorta Acenteleri Derneği (MESAD) üyeleri sigortacılık sektörünün önemine dikkat çektiler. Yapılan organizasyonda konuşan Ersoy Otomotiv Genel Müdürü Oğuz Ersoy, servislerinin yaklaşık olarak 40 yıldır hizmet verdiğini, daha nice uzun yıllar kaliteden taviz vermeden hizmet vermek istediklerini kaydederek, “Bu uzun yolda Ersoy Otomotiv olarak siz müşterilerimizin memnuniyeti her zaman için önemlidir. Biz bu yola koyulduğumuzdan beri kaliteden taviz vermedik ve vermeyeceğiz. Siz değerli müşterilerimizin memnun kalabilmesi adına elimizden gelen bütün gayreti göstermeye devam edeceğiz. Ersoy Otomotiv olarak siz müşterilerimizle aile bağımızı güçlendirip, her zaman hizmetinizde olacağız. 500’ü kapalı, 300’ü de açık olmak üzere toplamda 800 metrekarede yer alan ve alanında uzman kadromuzla her zaman kaliteli hizmetle yanınızdayız” dedi.  Ersoy, daha sonra kendilerini her zaman destekleyen Mersin Sigorta Acenteler Derneği Başkanı Fahrettin Abeş’e, tüm katılımcılara ve basın mensuplarına teşekkür ederek konuşmalarını sonlandırdı.

 

“SİGORTACILIKTA İLİŞKİLER ÇOK ÖNEMLİ”

“Sıcak ilişkilerin, ziyaretlerin en yoğun olduğu sektörlerden birisi olan sigortacılık sektörünün pandemi döneminde ne kadar zorlandığını hepimiz biliyoruz” diyen Mersin Sigorta Acenteler Derneği Başkanı Fahrettin Abeş, “Müşterilere yapılan ziyaretler, şirket toplantıları Antalya’da, Kıbrıs’ta yapılan acente toplantıları, kampanyalardan sonra yurt dışı gezileri sigortacılık sektöründe pazarlama tüm bunlardan mahrum kaldı. Bir yandan da sektörün sıkıntıları, bizler bunları görebiliyoruz. Ancak bizler Mersin Sigorta Acenteleri Derneği olarak bu organizasyonları yapmaya devam edeceğiz. Bu tür organizasyonlarda sorunlara da değinmek ama sektörün çok geliştiğini, gidecek çok yolumuzun olduğunu ve acentesiz sigorta sektörünün mümkün olmadığını hatırlatmak, daha çok çalışmak için moral depolamak istiyoruz. Bizler meslektaşlarımız ve dostlarımızla bir araya gelmeyi her zaman çok önemsiyoruz” şeklinde konuştu.  

 

“ACENTELERE YAPILAN YATIRIMLAR BİZLERİ İLERİYE TAŞIYACAKTIR”

Sigortacılık sektörüyle ilgili bilgilendirmelerde bulunarak, sigortacılığın önemine dikkat çeken Abeş, “Sigorta şirketlerinde biz acenteler olarak sayısal, niteliksel ve onursal olarak en büyük dağıtım kanallarıyız. Biz acentelere yapılan yatırımlar sigortacılığı daha da ileriye götüreceği ve sorunların daha kısa zamanda çözüleceğine inanmaktayız. Sigorta sektörünün sadece prim üretimi olarak GSMH olarak, personel istihdamı olarak görmenin dışında sektörümüzü ülkemizin sigorta bilincinin arttırılması adına çalışmalar yapmak, aile ve işletmelerin önceliği arasında sigorta harcamaları olması can ve mal açısından önemli olduğunu düşünüyorum. Eğitim ve öğretimin başlayarak sigorta bilincinin oluşturulması, devletin kamu spotu olarak yazılı ve görsel basınında zorunlu reklam vermesi, sigorta bilincinin oluşmasında çok faydalı olacağına inanıyorum. Sektör paydaşlarıyla istişareyle görüş almadan yapılan düzenlemenin sektörümüze faydası olmayacağına inanmaktayız. Sektörün tüm paydaşları olarak; bizler çözümü hep birlikte istişare ve iletişim kanallarının açık olmasından geçmektedir. Tüm branşların, tüm paydaşların aynı masa etrafında olduğunuzu unutmamalıyız. Sektörümüzün en büyük sorunları arasında düşük komisyon gelirimiz, denetimsizlik ve illegal yapıla olduğunu belirtmek isterim. Biz acenteler olarak eğer komisyonlarımızdan indirim yapmasak, eğer işimizi adabıyla düzgün bir şekilde yaparsak emin olun bu sektörü çok daha ileriye getirebiliriz” diye ekledi.

 

“ERSOY OTOMOTİV PROFESYONEL KADROSUYLA SİZE HİZMET VERECEKTİR”

Asıl amaçlarının müşteri memnuniyeti olduğunu, Ersoy Otomotiv ile kaliteli hizmetler sunacaklarını kaydeden Ersoy Otomotiv Müdür Yardımcısı Bülent İnce, “Burada inşallah uzun ve güzel bir yolculuğa inşallah hep birlikte adım atacağız. Ünlü bir Çin filozofunun da dediği gibi; ‘En uzun yolcuklar bile ilk adımla başlar.’ Bu yolculukta bizlerle birlikte çalışma amacıyla bir araya gelerek organizasyonumuza eşlik ettiğiniz için hepinize de teşekkür ediyorum. Servisimiz, alarm ve güvenlik sistemleriyle donanmış, bütün araçlara onarım, bakım yapabileceğimiz sistemde hazırlanmıştır. Kadromuz yaklaşık 10 kişiden ibarettir, bunlar da uzman kadrodur. Kaporta, boya, mekanik, boya koruma, göçük düzeltme ayrıyeten airbag ve elektrik arızalarını gidermede de ustayızdır. Bizim ilk önceki hedefimiz; sizin, değerli müşterilerinizin memnuniyetini ön planda tutarak, araçlarıyla ilgili en ufacık kaza geçirmesi veya onarım, bakımla ilgili hizmetlerinde ön planda tutarak öncelikli olarak mobil tutanak üzerinden daha hızlı bir şekilde çözümleme, servislerimize araçlarını alarak, gerektiğinde çekici hizmeti sağlayarak ve ikame araçta bulundurarak onarımlarını yapıp, müşteri memnuniyeti şeklinde araçlarını teslim ediyoruz. Bu hizmetlerimizdeki en önemli amacımız müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktır. Çünkü sizlerin, müşteriniz, müşteri bulmanız zordur, biz bunun bilincindeyiz. O müşteriyi tutmak da zordur. Burada önemli olan hizmetin kalitesi ve iyi bir sonuç vermesidir. Dolayısıyla çevresine daha iyi bir referans sağlamak. Bu düşünceyle servisimizdeki hizmetlerimizi sunmaktayız” şeklinde konuştu.