Kılavuz: “30 Ağustos; yedi düvelin dize getirildiği günün adıdır”

Kılavuz: “30 Ağustos; yedi düvelin dize getirildiği günün adıdır” cukurovagazetesi.com

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99’uncu yıl dönümü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.


MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz yayımladığı mesajında, “30 Ağustos; Türk’ün imanının zafere dönüştüğü, çelikten iradesinin yedi düveli dize getirdiği, geçmişinden aldığı ilhamla istikbalini perçinlediği, bu memleket tarihte Türk’tü halde Türk’tür ve ebediyete kadar Türk kalacaktır ifadesini keskinleştirdiği günün adıdır” ifadelerine yer verdi.

Kılavuz, mesajının devamında şu ifadelere yer verdi;

“30 Ağustos; şehit kanlarıyla sulanan mukaddes vatan coğrafyasındaki emperyalist işgalin her türlü imkansızlığa rağmen milli birlik ve beraberlik içinde dize getirilip Türk’ün gücünün yedi düvele ilan edildiği mücadelenin anıtıdır.

Türk milletinin adı sanı yok olmasın diye Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk öncülüğünde zaferle taçlanan bu büyük günden aldığımız ilhamla 30 Ağustos Zafer Bayramımızı büyük bir coşkuyla kutlarken; Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve şehitlerimizi rahmet, minnet ve iftiharla anıyorum.

Son nefesimize kadar Aziz Atatürk’ün emanetlerini canımız pahasına koruyacak; vatanımıza ve milletimize hainlik yapanlara asla fırsat vermeyeceğiz…”