Orman Genel Müdürü Karacabey, Mersin Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti

Orman Genel Müdürü Karacabey, Mersin Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti cukurovagazetesi.com

Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey, beraberinde Orman Yangınlarıyla Mücadele Dairesi Başkanı Mihtat Ateş ile birlikte Mersin Orman Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti.


Genel Müdür Karacabey’i, Mersin Orman Bölge Müdürü Kenan Akduman, Bölge Müdür Yardımcıları Durmuş Bilal Akkuş, Mehmet Fulin ve Beyhan Altıntaş, şube müdürleri, işletme müdürleri, işletme müdür yardımcıları, şefler ve teknik elemanlar karşıladı.Genel Müdürü Bekir Karacabey Mersin Orman İşletme Müdürlüğü Kuyuluk Orman Dışı Deposunda incelemelerde bulundu. Silifke Orman İşletme Müdürlüğü Boğsak Yangın Yönetim Merkezinde ekipleri ziyaret etti. Geçtiğimiz yıl Gülnar, Bozyazı ve Anamur Orman İşletme Müdürlükleri sınırlarındaki Kavakoluğu, Gözce, Tekeli ve Uçarı Mahallelerinde meydana gelen yangınların bulunduğu sahalar havadan incelendi.Mut Orman İşletme Müdürlüğünün 2021 yılı ‘yangın ekibi işbaşı eğitimi’ programına katılan Genel Müdür Karacabey, teknik personel, orman muhafaza memurları, yangın ilk müdahale işçileri ve gönüllü yangıncılar ile bir araya geldi. Genel Müdür Karacabey, 2021 yılı orman yangınları organizasyonu konusunda talimatlarını iletti ve kendilerinin yönettiği tatbikat icra edildi.

“HER GEÇEN GÜN DAHA BAŞARILI OLACAĞIZ”

Mut Orman İşletme Müdürlüğü, Alahan Orman İşletme Şefliği, Geçimli Mahallesinde YDZ’de (Yangın Durdurma Zonu) yangına dayanıklı türlerle tesis edilen gelir getirici tür tesisleri incelendi.

Gülnar Orman İşletme Müdürlüğü sedir bakım sahalarında üretilen emvalleri, orman dışı deposunda inceleyen Genel Müdür Karacabey’e, bölgedeki 2021 yılı üretim, silvikültür program ve gerçekleşmeleri hakkında bilgiler verildi. Orman dışı deposunda yangın ilk müdahale ekipleri ziyaret eden Karacabey yine geçen yıl yanan ormanlık alanların şu anki durumunu hassasiyetle değerlendirdi.

Bölge Müdürü Akduman, bölge müdür yardımcıları, şube ve işletme müdürleri katıldığı toplantıda, Bölge Müdürlüğünün 2021 yılı faaliyetlerine ilişkin Genel Müdür Karacabey’i bilgilendirdi.

Karacabey, Bakanlığın ve Orman Genel Müdürlüğünün hedef ve politikaları çerçevesinde çalışılması gerektiğini vurgulayarak “Birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları içinde çalışarak daha büyük başarılara imza atacağız. Her geçen gün daha başarılı olacağız. Bu başarı sizlerin planlı, disiplinli ve özverili çalışmasının sonucu olacaktır” dedi.(Haber Merkezi)