İçel İdmanyurdu, Uğur Ayhan’la güldü

İçel İdmanyurdu, Uğur Ayhan’la güldü cukurovagazetesi.com

Misli.com 3. Lig 3. Grup’ta İçel İdmanyurdu, Mersin Arena’da konuk ettiği Karşıyaka’yı Uğur Ayhan’ın attığı 2 golle yendi. İlk yarıda attığı gollerle skore giden temsilcimiz, aldığı bu galibiyetle ligde puanını 51’ye yükseltti.


Haber – Vecdi Yenigül

İçel İdmanyurdu, rakibi karşısına; Sertaç Güzel, Alper Hamdi Bayraktar, Gökcan Gelmen, Ömer Önder, Burak Bilgen, Uğur Ayhan, Özer Ozan Pekdemir,  Emre Tekin Pınar, Tunahan Ergül ve Furkan Güneş, Aslan Gök 11’i ile çıktı. Temsilcimizde yedek kulübede; Samet Diler, Ayberk Kutluğ Tuncer, Gülhan Özdemir, Ekrem Aydemir, Fatih Şerifoğlu, Yılmaz Can Taşkıran ve Dersim Sahan Kaynak yer aldı. Rakip Karşıyaka ise maça; Erdoğan Açar, Cenk Özbey, Mustafa Aşan, Doğukan İnci, Harun Atalay, Hakan Kuş, Mustafa Değirmenci, Metin Peker, Caner Cengiz, Ferdi Burgaz ve İlyas Kahraman 11’i ile maça çıktı. İzmir temsilcisinde yedeklerde; Efe Öcal, Arif Cılak, Özgür Güler, Batuhan Kara, Namık Barış Çelik, Anıl Çıracı ve Muhammet Fatih Öztekin yer aldı. Maçta ilk yarıda İçel İdmanyurdu’nda son haftaların formda ismi Uğur Ayhan 18. dakikada takımını 1-0 öne geçirdi. 31. dakikada yine sahneye çıkan Uğur Ayhan takımının ve kendisinin ikinci golünü kaydetti ve ilk yarı 2-0 temsilcimizin üstünlüğü ile tamamlandı. Cüneyt Tiryaki’nin yönetimindeki temsilcimiz aldığı bu galibiyetle ligde 14. galibiyetine uzandı.

SOMASPOR’UN LİDERLİĞİ DEVAM EDİYOR

Ligde son haftalarda inişli çıkışlı grafiğini sürdüren İçel İdmanyurdu, geçtiğimiz hafta lider Somaspor’a Manisa’da 1-0 yenilerek ligde 6. mağlubiyetini almıştı. Liderliğini devam ettiren Somaspor ise deplasmanda konuk olduğu Şile Yıldızspor takımını 4-2 yenerek liderliğini sürdürdü ve puanını 62’ye çıkardı. Somaspor’un ardından liderlik yarışı veren İstanbul ekibi Esenler Erokspor, sahasında ağırladığı Yalovaspor’u 4-0 mağlup ederek, zirve takibini sürdürdü. Lider Somaspor’un 62 puanla lider olduğu haftada Esenler Erokspor, 57 puanla 2. sırada yer alıyor. Somaspor ve Esenler Erokspor’un ardından üçüncü sırada yer alan temsilcimiz İçel İdmanyurdu, gelecek deplasmanda Batman Petrolspor’a konuk olacak. 31. haftada Somaspor sahasında Altındağ Spor takımını ağırlarken, Esenler Erokspor deplasmanda Cizrespor’a konuk olacak.

3. LİG’DE ZİRVE HEYECANI SÜRÜYOR

3. Lig’te yer alan dört ayrı grupta ise zirve mücadelesi kaldığı yerden devam ediyor. Birinci grupta Diyarbekirspor 60 puanla liderliğini sürdürürken, ikinci grupta Belediye Kütahyaspor da 58 puanla zirvede yer almaya devam ediyor. Dördüncü grupta yer alan Adıyaman 1954 Spor 50 puanla liderliğini devam ettiren takımlardan biri olarak yer alıyor. Dördüncü grupta Bursa Yıldırımspor, Aksaray Belediyespor ve Düzcespor topladıkları 49 puanla Adıyaman 1954 Spor takımının en yakın takipçileri olarak mücadelelerine devam ediyor.