2025 yılının ilk merkez ve komisyon başkanları toplantısı yapıldı





Tarih: 11 Mart 2025 Salı 13:38

Haber Merkezi

Baro bünyesinde bulunan merkez ve komisyon başkanları ile 2025 yılının ilk toplantısı, Baro Başkanı Av. Gazi Özdemir’in başkanlığında gerçekleşti.

Yönetim kurulu üyelerinin ve ilçe temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşen toplantı, Gökdelen hizmet biriminde yapıldı. Toplantıya katılamayan merkez ve komisyon başkanları ise zoom bağlantısı üzerinden online katılım sağladı.

Gerçekleşen toplantıda, merkez ve komisyonların 2025 yılında yapacağı mesleki eğitimler, etkinlikler ve farkındalık çalışmaları ile reklam yasağı yönetmeliği hakkında meslektaşlara yönelik yapılacak bilgilendirme çalışmaları hakkında fikir alışverişi yapıldı.

Mersin Barosu’nun toplumsal projelerinin hayata geçirilmesinde, sahada aktif olan merkez ve komisyonlarda görev alan meslektaşlarının çok büyük katkısı olduğunu belirten Baro Başkanı Av. Gazi Özdemir, “Yönetim kurulu üyelerimizle, merkez ve komisyonlarımızla birlik içinde, insanların adalete erişimi, mesleki sorunlarımızın çözümü ve mesleki eğitimler konularında başarılı çalışmalar yapmak için çalışan meslektaşlarımıza emekleri için teşekkür ediyorum. Tüm projelerinize yönetim olarak destek vermeye hazırız” dedi.


 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM

cukurovagazetesi.com © Copyright 2023-2025 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.


URA MEDYA