Dışişleri Bakanlığı’ndan Pakistan’daki intihar saldırısına kınama





Tarih: 6 Mart 2025 Perşembe 00:22

Haber Merkezi

Dışişleri Bakanlığı, Pakistan’da düzenlenen ve 13 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısını kınayarak, Pakistan’a terörle mücadelesinde destek mesajı verdi.

Pakistan'ın kuzeybatısında patlayıcı yüklü iki aracın askeri bir tesise sürülerek gerçekleştirilen saldırıda, Pakistan polisi ve kurtarma ekipleri, saldırıda aralarında altı çocuk ve beş askerin de olduğu 13 kişinin öldüğü açıklanmıştı.

Dışişleri Bakanlığı’ndan terör saldırısına kınama mesajı yayımlandı. Mesajda şu ifadelere yer verildi: “Pakistan’ın Hayber Pahtunva eyaletinde dün (4 Mart) meydana gelen terör saldırısını kınıyoruz. Bu menfur saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa diliyoruz. Pakistan’ı terörle mücadelesinde desteklemeyi sürdüreceğiz.”


 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM

cukurovagazetesi.com © Copyright 2023-2025 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.


URA MEDYA