İçel İdmanyurdu şampiyonluğa göz kırptı





Tarih: 6 Ocak 2021 Çarşamba 16:43



Misli.com 3. Lig 3. Grupta temsilcimiz İçel İdmanyurdu Arena Stadyumunda konuk ettiği Altındağspor’u Uğur Ayhan ve Hakkı Tosun’un golleriyle 2-0 yenerek ligin ilk devresini ikinci tamamlamayı garantilemiş oldu. Şampiyonluk yolunda ligin ilk devresinde büyük bir başarı sergileyen kırmızı şeytanlar topladığı 34 puanla ligin en korkulan takımı oldu.

Haber- Vecdi Yenigül

Misli. com3.Lig’in en güçlü şampiyonluk adayı İçel İdmanyurdu ligin 17. haftasında sahasında konuk ettiği Altındağspor’u mağlup ederek ligin ilk devresini ikinci sırada tamamlama başarısı gösterdi. Ligi birinci bitirerek ikinci devreye girmek isteyen İbrahim Baş’ın öğrencileri ligin lideri konumunda olan Somaspor’un sahasında Isparta Davrazspor’u 3-0 mağlup etmesiyle bu arzusunu ligin ikinci devresine saklamış oldu. İçel İdmanyurdu maça, Sertaç Güzel, Burak Bilgen, Gökcan Gelmen, Ekrem Aydemir, İsmail Oykun, Caner Yılmaz, Tunahan Ergül, Uğur Ayhan, Aslan Gök, Özer Ozan Pekdemir, Yaşar Çetin ile başladı. Maçta ilk gol Uğur Ayhan’ın 10. dakikada attığı golle geldi. İlk devre bu sonuçla bitti. İkinci devrede kalesinde gol görmeden baskısına devam eden temsilcimiz 71. dakikada Hakkı Tosun’un attığı ikinci golle maçın skorunu belirlemiş oldu.

İÇEL İDMANYURDU’NUN YÜKSELEN GRAFİĞİ

Bu sonuçla İçel İdmanyurdu oynadığı son maçta galip geldi ve iç saha başarısını devam ettirmiş oldu. Somaspor’un 35 puanla lider kapattığı ligde lacivert kırmızılılar 34 puanla ikinci sırada yer alarak şampiyonluk şarkılarını mırıldamaya başlamış oldu. İçel İdmanyurdu 17 hafta sonunda sadece 2 mağlubiyet alarak tarihi bir başarıya da imza attı. Dört grubun yer aldığı 3. Lig’de temsilcimiz en fazla puan toplayan üçüncü takım da oldu. Misli.com 3. Lig’in ikinci devresi 28 Ocak Perşembe günü başlayacak. İçel İdmanyurdu’nun rakibi Osmaniyespor olacak.

 


 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM

cukurovagazetesi.com © Copyright 2023-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.


URA MEDYA