Toroslar’ın parklarında sonbahar hazırlığı





Tarih: 19 Eylül 2024 Perşembe 16:13

Haber Merkezi

Mersin’in en yeşil ilçelerinden biri olan Toroslar’ın park ve yeşil alanlarında sonbahar bakımları yapılmaya başlandı.

Toroslar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, halkın parklardan konforlu bir şekilde yararlanabilmeleri için yoğun çaba gösteriyor.

Daha temiz, daha yeşil ve sürdürülebilir bir çevre misyonuyla çalışan ekipler, bir taraftan dökülen yaprakları toplarken bir taraftan da çim biçme ve yabani ot temizliği yapıyor.

 Yeşil alanları kışa hazırlayacak bu çalışmalar, bölgedeki bitki örtüsünün gelişimini desteklerken, vatandaşlara da daha ferah bir yaşam alanı sunuyor.

 “Şehrimizin güzelleşmesi için her zaman hazırız”

 Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Ekiplerimiz, park ve yeşil alanlarımızda rutin bakım ve budama çalışmalarını sürdürüyor. Toroslar’ın her köşesinde sürdürülebilir bir çevre döngüsü için yoğun çaba harcanıyor. Hem estetik hem de sağlık açısından önem taşıyan bu çalışmalar, mevsim geçişlerine uygun olarak devam ediyor. Doğamızın korunması ve şehrimizin güzelleşmesi için her zaman hazırız" ifadelerini kullandı.

 Başkan Yıldız, ayrıca halkın isteklerini göz önünde bulundurarak, hafta sonları da dahil olmak üzere yoğun bir mesai harcadıklarını belirterek; “Amacımız, Toroslar'ı daha yaşanabilir ve estetik bir hale getirmek. Tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Birlikte daha güzel bir Toroslar için çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.


 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM

cukurovagazetesi.com © Copyright 2023-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.


URA MEDYA