Gültak: “Akdeniz bereket dolu”





Tarih: 25 Nisan 2021 Pazar 15:58



Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, ilçeye bağlı Karaduvar mahallesinde tuttuğu balığı “Akdeniz bereket dolu” notuyla paylaşması sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Sosyal ve kültürel etkinliklerle Akdeniz’in adını tüm Türkiye’ye duyurmayı başaran ve ilçede yaşayan vatandaşların gönlünde taht kuran Başkan Gültak, 'en büyük tutkularımdan biridir' sözleriyle yakaladığı balığın fotoğrafını sosyal medya hesabında paylaşınca büyük beğeni aldı.

“BALIĞIN EN GÜZELİ AKDENİZ’DE YENİR”

2019 yılında Akdeniz ilçesinde yaptığı Balık Festivali ile Akdeniz’in adını tüm Türkiye’ye duyurmayı başaran Gültak, dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle festivalin devamını gerçekleştirememişti. Ancak Başkan Gültak, sık sık yaptığı paylaşımlarla Akdeniz’in festivaller kenti olduğunu takipçilerine unutturmuyor. Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, son olarak ilçeye bağlı Karaduvar Mahallesinde yakaladığı boyu yaklaşık bir metre olan halili cinsi balığın fotoğrafını “Balığın en güzeli Akdeniz’de yenir” notuyla paylaşarak pandemi süreci bittikten sonra festivallerin kaldığı yerden devam edeceği mesajını da vermiş oldu.

“PANDEMİDEN SONRA BERABER GİDELİM BAŞKANIM”

Başkan Gültak’ın sosyal medyada yaptığı paylaşımın altına ise vatandaşlar yüzlerce yorum yaparak tebriklerini iletti. Bazı sosyal medya kullanıcıları, “Rastgele başkanım” yorumları yaparken bazı kullanıcılar ise “Pandemi bittikten sonra balık tutmaya beraber gidelim başkanım” yorumları yaptı. (Haber Merkezi)


 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM

cukurovagazetesi.com © Copyright 2023-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.


URA MEDYA