TİY’e Etimesgut çelmesi





Tarih: 11 Nisan 2021 Pazar 17:01



Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup’ta Tarsus İdman Yurdu, ligin 33. haftasında sahasında ağırladığı Etimesgut Belediyespor’u sahasında konuk etti.Sarı lacivetliler sahadan 2-0 mağlup ayrıldı.

Haber – Uğur Özgür

Tarsus ilçe stadında 33. hafta karşılaşmasında Ergün Penbe’nin öğrencileri, Etimesgut Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Ligde 7. ve 9. sırada yer alan iki takımın mücadelesinde ilk yarı rakip Etimesgut Belediyespor takımının 1-0’lık üstünlüğü ile geçildi. Maçın henüz 6. dakikasında takımını 1-0 öne geçiren Alim Harlak, maçtaki ilk yarının sonucu da belirlemiş oldu. Maçın ikinci yarısında eşitlik golünü bulamayan temsilcimiz ikinci golü kalesinde gördü. İlk golün sahibi Alim Harlak 69. dakikada kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti. Maçta kalan sürede başka gol çıkmadı ve Tarsus İdman Yurdu, üç hafta aradan sonra yenilgi ile tanışmış oldu.

“TİY’İN 34. HAFTADA RAKİBİ GMK KASTAMONUSPOR

Temsilcimiz Tarsus İdman Yurdu, maça; Anıl Demir, Onur Şirin, Ferhat Duman, AbdussamedKarnuçu, Alperen Pak, Mahmut Metin, İbrahim Hırçın, Ahmet Furkan Özcan, Asım Hamzaçebi, ve Sefa Durmuş 11’i ile sahaya çıktı.EtimesgutBelediyespor, maça; Özkan Karabulut, Hüseyin Öztürk, Eyüpcan Delibalta, Çağlayan Menderes, Şahin Fıstıkcı, Halil Köçer, Caner Yılmaz, Alim Harlak, Mehmet Zahit Çınar,  Erdi Zengin ve Yusuf Yıldırım 11’i ile başladı. Temsilcimiz ligde oynadığı son üç maçta; Serik Belediyespor’u 1-0, Kardemir Karabükspor’u 4-0 ve geçtiğimiz hafta Turgutluspor’u 2-0 mağlup ederek son 3 maçta 9 puan toplamıştı. Ligin 33. haftasında Etimesgut Belediyespor’a 2-0 yenilerek haftayı puansız kapatan temsilcimiz gelecek hafta deplasmanda Kastamonuspor ile karşılaşacak. Rakip Etimesgut Belediyespor ise, oynadığı son 3 maçta 1 galibiyet, 2 mağlubiyet almıştı. Kastamonuspor’u 5-0 gibi farklı bir skorle yenen Ankara temsilcisi, ardından Karatay Termal 1922 Konyaspor’a 1-0 yenildi. Geçtiğimiz hafta ise grup lideri Eyüpspor’u sahasında konuk eden EtismesgutBelediyespor, rakibine 1-0 mağlup olmuştu. Bu sonuçlara göre Ankara ekibi, 32 haftanın sonunda topladığı 52 puanla 7. sırada yer almış oldu. Temsilcimiz karşısında aldığı 3 puanla 55 puana yükselen Ankara ekibi, önümüzdeki hafta Kırklarelispor ile sahasında karşılaşacak.

 

 


 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM

cukurovagazetesi.com © Copyright 2023-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.


URA MEDYA